Politician britanic care uraste romanii, alergat pe strazi: Mizerabilule! Homofobule! (Video)

Autor: Ana Ilie
Vineri, 17 Mai 2013, ora 13:31
9017 citiri
Politician britanic care uraste romanii, alergat pe strazi: Mizerabilule! Homofobule! (Video)

Nigel Farage, liderul partidului ce hraneste pasiunile anti-Romania si anti-Bulgaria in Marea Britanie, a primit, cu ocazia unei vizite in Scotia, o portie din ceea ce serveste de mult timp romanilor si bulgarilor: a fost huiduit si alungat din Edinburgh, numit "rasist", "mizerabil" si "homofob".

Probabil pentru prima data in cariera sa politica, Nigel Farage, liderul nationalist din politica britanica, a fost nevoit sa dea inapoi, joi seara, din fata a zeci de manifestanti care l-au fugarit pe strazi in Edinburgh, scrie Guardian.

Liderul Ukip, partidul eurosceptic, anti-imigrationist britanic, a fost luat intr-o masina de politie din mijlocul unei multimi de 50 de tineri demonstranti, dupa ce a fost nevoit sa se retraga de patru ori.

Mai intai, Farage a fost dat afara din carciuma Canon's Gait, dupa ce proprietarul s-a speriat de demonstrantii care au intrerupt conferinta de presa cu strigate de "rasist", "mizerabil" si "homofob".

Odata ajuns pe strada, a fost respins de un taxi si scos afara dintr-un al doilea. In fine, mana de politisti nepregatiti din jurul sau l-a impins inapoi in Canon's Gait, blocand usile, in timp ce demonstrantii strigau cu mare pasiune "Nigel, esti un testicul, Nigel esti un testicul, na, na, na, hey!".

In fine, cu strigate de "Mizeria Ukip, afara de pe strazile noastre" rasunandu-i in urechi, Farage a fost bagat rapid intr-o masina de politie si s-a indepartat.

"N-am avut niciodata, niciodata, un astfel de raspuns. Sa fie o chestie anti-engleza? Ar putea fi", s-a intrebat retoric cel obisnuit sa peroreze impotriva imigrantilor romani si britanici.

Ulterior, pe contul de Twitter, nationalistul britanic a scris ca e "OK dupa chestia din Edinburgh, insa daca asta e fata nationalismului scotian, e destul de urata". Ironia soartei.

Culmea este ca protestatarii din Scotia nu erau nationalisti. Multi au declarat presei care a filmat intregul incident ca s-au aflat acolo pentru a protesta fata de pozitia Ukip fata de imigranti.

De-a lungul timpului, Nigel Farage s-a facut remarcat (mai ales in campanie electorala) prin tiradele la adresa Romaniei si Bulgariei, pe care nu le vede in zona euro si nu intelege de ce se afla in UE, si impotriva romanilor si bulgarilor, care vor "navali", dupa spusele sale, in Marea Britanie, pentru a lua slujbele britanicilor si a huzuri pe seama banilor contribuabililor.

Citeste si:
Marcel Ciolacu, despre modificarea Constituției pentru ca Iohannis să mai poată avea un mandat: „Mergem pe urmele lui Putin?”
Marcel Ciolacu, despre modificarea Constituției pentru ca Iohannis să mai poată avea un mandat: „Mergem pe urmele lui Putin?”
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat duminică, 29 mai, că foşti miniştri de justiţie ai PSD au discutat „în mod discret” cu profesionişti din domeniu pe tema unei eventuale...
„Nu există partener mai puternic pentru SUA decât România” susține senatorul american Robert Portman
„Nu există partener mai puternic pentru SUA decât România” susține senatorul american Robert Portman
Senatorul american Robert Portman, care efectuează sâmbătă, 28 mai, o vizită în România, a declarat că nu există pentru Statele Unite prieten mai puternic decât ţara noastră....