Ziare.com

Politistii grasi vor fi concediati in Marea Britanie

Sambata, 17 Martie 2012, ora 21:52

   

Politistii grasi vor fi concediati in Marea Britanie
In contextul masurilor de reducere a deficitului bugetar, Guvernul britanic a propus sa fie amendati si chiar concediati politistii supraponderali si cei care prezinta o forma fizica deplorabila.

Autorii proiectului de lege cred ca forma fizica slaba reprezinta un semn al lipsei de profesionalism, omul legii nefiind in stare sa isi faca datoria in conformitate cu cerintele postului. Cum ar mai putea prinde el infractorii?, se intreaba autorii proiectului de lege, citati de BTV News.

Astfel, politistii britanici vor fi nevoiti sa treaca de cateva teste care sa ateste forma lor fizica. In cazul in care un om al legii obtine rezultate slabe la aceste teste, ii va fi micsorat salariul ajungandu-se pana la concedierea respectivului.

Politistii britanici nu vor primi ideea cu prea mult entuziasm, din moment ce, numai in Londra, 52 la suta dintre barbatii politisti au o greutate corporala peste limita admisa, iar 22 la suta sufera de obezitate.

In cazul femeilor politist, situatia pare a nu fi atat de alarmanta, dar si fiecare a doua femeie prezinta kilograme peste limita admisa.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1056 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor