Ziare.com

Alegeri in Republica Moldova: Campanii electorale de 2,83 milioane euro

Duminica, 28 Noiembrie 2010, ora 09:00

   

Alegeri in Republica Moldova: Campanii electorale de 2,83 milioane euro
Principalele partide politice angrenate in lupta electorala din Republica Moldova au cheltuit in campanie aproximativ 45,6 milioane de lei moldovenesti, echivalentul a peste 2,83 milioane euro.

Lider la capitolul cheltuieli electorale este Partidul Democrat, formatiunea condusa de Marian Lupu cheltuind 11,7 milioane de lei moldovenesti, aproximativ 730.000 de euro, informeaza publika.md

Pe locul doi este Partidul Liberal-Democrat din Molodva - cu peste 10 milioane de lei moldovenesti (620.000 euro).

Partidul Comunistilor s-a situat pe locul trei - cu 4,3 milioane (270.000 euro), iar Partidul Liberal a cheltuit pentru a-si promova imaginea 3,8 milioane de lei moldovenesti (240.000 euro). Partidul Umanist a depasit Alianta Moldova Noastra la acest capitolul si a cheltuit 3 milioane si jumatate de lei moldovenesti.

Formatiunea condusa de Serafim Urechean se pozitioneaza pe locul patru cu cheltuieli de 2,8 milioane. Dintre candidatii independenti campion este Gabriel Stati. El a declarat cheltuieli de peste 2 milioane de lei moldovenesti (125.000 euro).
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1424 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
3 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

EHE,LA BANII LOR!!!!!

De aceasta suma se stie oficial,dar neoficial cred ca este cel putin dublu!!!!

 

 

PD-L din Moldova ,..

pregateste cea mai mare frauda de pina acum,...i-a invatat Basescu,..deja au anuntat ca vor prelungi programul de alegeri si dupa ora 21.oo.....e clar ca au luat notite bune. La noi s-au "ciordit voturile dupa ora 21.00....in Europa,...sef de lucrari Wiliam Brinza si Theodore Backonski,...iar dincolo de ocean nici nu mai zic,...au fost doar sectiile de votare si personalul care au votat ce au vrut ei si cit au vrut. In aceasta zi se reia "farauda Basescu " doar cu iz de Republica Moldova. S-au ajuns,...si vor cistiga,..in Romania vor vota si moldovenii "fara numar".

 

 

+++++++++++++

daca si EBA e observator,...doar sint pe "felie",....

 

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor