Protest fara precedent in Chisinau: Tone de fecale pe scarile partidului fostului premier

Luni, 12 Octombrie 2015, ora 07:57
3621 citiri
Protest fara precedent in Chisinau: Tone de fecale pe scarile partidului fostului premier
Foto: Facebook/Privesc.eu

Un protest fara precedent a avut loc duminica seara in Republica Moldova, cand in fata sediul Partidului Liberal Democrat din Chisinau, al fostului premier moldovean Vlad Filat, au fost descarcate trei tone de fecale umane.

"Trei tone si jumatate de fecale au fost descarcate in fata sediului PLDM din Chisinau. Este doar inceputul. Vrem miliardul inapoi", se spune in mesajul ce insoteste filmuletul si care a fost incarcat atat pe diverse pagini de Facebook, cat si pe Youtube.

Se pare ca imaginile au ajuns pe Internet si postate de liderul Partidul Nostru, Renato Usatii. Acesta insa e a negat orice implicare, informeaza Agora.

"Imaginile inregistrate de camerele de supraveghere de la sediul PLDM demonstreaza clar ca este vorba despre o provocare. Regretabil faptul ca unii au coborat atat de jos. Este un exemplu ca unii au incetat sa puna mintea in miscare si gandesc cu alte parti ale corpului", a transmis intr-un comunicat de presa PLDM.

Reprezentantii partidului au precizat ca "faptul ca aceste provocari sunt mediatizate cu insistenta de Usatai ne duc cu gandul la regizorul din umbra al acestui spectacol si ne conving inca o data ca unii nu doresc sa traiasca intr-o tara normala.

Ii atentionam ca suntem suficienti si motivati de a nu le permite sa transforme tara in mizerie si poligon al violentelor. Astazi ne-am convins ca faptele vorbesc de la sine si demonstreaza care este fata lor adevarata".

Diez.md transmite ca soferul masinii care a descarcat fecalele a fost retinut. In fata anchetatorilor el a declarat ca a pierdut controlul volanului, s-a ciocnit de un obstacol si ca sistemul a cedat si s-au descarcat deseurile.

Tot despre varianta cu accidentul vorbeste si Adrian Jovmir, ofiterul de presa al Politiei Capitalei, care a declarat ca pe strada unde se afla sediul PLDM a avut loc un accident rutier. Acesta a transmis ca soferul s-a ciocnit de un pilon. "In urma acestei tamponari s-a declansat o trapa a cisternei de unde au curs fecalele pe trotuar", a spus Jovmir, arata Timpul.

Imagini video inregistrate de camerele de supraveghere de la s...

Imagini video inregistrate de camerele de supraveghere de la sediul PLDM din aceasta noapte

Posted by Privesc.Eu on 11 Octombrie 2015

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#tone fecale sediu PLDM, #fecale sediu partid Moldova, #fecale sediu partid , #Moldova