Ziare.com

Voronin: iPad in loc de secera si ciocan, o idee geniala

Vineri, 25 Februarie 2011, ora 19:14

   

Voronin: iPad in loc de secera si ciocan, o idee geniala
iPad in loc de secera si ciocan drept simbol al Partidului Comunistilor din Republica Moldova. Este propunerea facuta, joi, in cadrul unei emisiuni televizate, de catre analistul politic, Igor Botan, liderului PCRM, Vladimir Voronin.

"Secera si ciocanul este un simbol... modern, dar nicidecum unul ce poate servi drept logotip al unui partid care se gandeste sa construiasca in aceasta tara o societate post-industriala. Astazi nu se mai lucreaza cu secera si ciocanul, de ce sa nu puneti iPad-ul in locul lor?", l-a intrebat analistul pe liderul PCRM, potrivit Publika

Igor Botan a venit si cu argumente. El sustine ca "in stiinta politologica se spune ca logotipul trebuie sa reflecte esenta formatiunii, daca ea are drept scop societatea post-industriala - faceti simbol un iPad".

Vladimir Voronin s-a aratat incantat de aceasta idee, pe care a catalogat-o drept geniala, dar nu si realizabila.

"In afara de stiinta politologica mai exista si genofondul. De unde suntem noi? De unde provenim noi? Astazi ne-a ramas doar secera si ciocanul, care ne aminteste de unde incepem istoria noastra", a spus liderul comunistilor.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 819 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor