Procuror polonez, fotografiat dezbrăcat într-un magazin de unde își cumpăra bere. ”Era în concediu în momentul incidentului”

Marti, 14 Septembrie 2021, ora 11:12
6686 citiri
Procuror polonez, fotografiat dezbrăcat într-un magazin de unde își cumpăra bere. ”Era în concediu în momentul incidentului”
Procurorul are 38 de aniFOTO Daily Mail

Un procuror din Polonia a fost fotografiat complet dezbrăcat, în timp ce cumpără alcool dintr-un magazin din Swidnica, potrivit Daily Mail.

Bărbatul de 38 de ani, identificat drept Maciej W. de presa locală, s-ar fi aflat sub influența băuturilor alcoolice în acel moment.

Într-una dintre fotografii acesta apare cu o cutie cu patru beri în mână, în timp ce se îndrepta spre casa de marcat. Alte fotografii îl arată apoi pe Maciej rătăcind pe străzi.

Fotografiile au fost publicate de portalul Swidnica24 și s-au viralizat rapid.

Martorii au sunat la poliție, iar procurorul a fost arestat pentru indecență publică și ulterior predat familiei.

Maciej s-ar fi aflat în concediu în momentul incidentului, potrivit unui purtător de cuvânt al procuraturii.

Procurorul a fost suspendat și urmează să fie sancționat, a anunțat un alt purtător de cuvânt. „Pedeapsa disciplinară pentru procurorul public ar putea fi avertisment, mustrare, reducere salarială, amendă, destituirea din funcție, transferul, sau eliminarea din procuratură”, a transmis Lukasz Lapczynski, citat de Deschide.md

#procuror, #Polonia, #dezbracat, #magazin, #bere , #Polonia
Comentarii
Poza JeanB
JeanB
rank 5
Era in concediu
Poza MacGigi
MacGigi
rank 5
Iata de unde exista expresia