Proteste in Bulgaria: Manifestatii s-au batut cu politistii
Europa / Sofia
In Sofia, au avut loc joi dupa-amiaza ciocniri intre protestatari si politie, in fata cladirii Parlamentului. Protestele au fost organizate impotriva actualului guvern bulgar. Protestatarii s-au adunat simultan in doua locuri, Orlov Most si piata din fata Bancii Nationale a Bulgariei, potrivit Novinite. Ultima oprire a avut loc in fata ...
Sofia: Dupa cutremur, inundatii
Miercuri, 23 Mai 2012, ora 11:58 - Sofia: Dupa cutremur, inundatii
Europa / Sofia
Cartiere intregi din capitala Bulgariei, Sofia, se afla sub ape. Ploile torentiale au inceput la cateva ore dupa ce tara a trecut prin cel mai puternic cutremur din ultimii 154 de ani. La scurt...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei Sofia . Această zonă va concentra articolele categoriei Europa din Ziare.Com care au subiectul principal: Sofia.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - Sofia, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Europa , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.