Scandal politic la nivel inalt: Premierul belgian, acuzat de indecenta - vezi ce a facut

Marti, 18 Februarie 2014, ora 20:39
2634 citiri
Scandal politic la nivel inalt: Premierul belgian, acuzat de indecenta - vezi ce a facut

Premierul belgian Elio Di Rupo, homosexual declarat, este acuzat de colegii sai politicieni ca este nerusinat si indecent deoarece s-a lasat filmat la bustul gol intr-o zi calduroasa de vara.

Oamenii politici din Belgia sunt revoltati de faptul ca prim-ministrul de 62 de ani isi compromite functia prin faptul ca apare in timp ce se dezbraca de bluza, pret de cateva secunde, intr-o filmare, relateaza Gay Star News.

Imaginile au fost filmate in cadrul unui documentar pentru un post de televiziune belgian, cu ocazia zilei nationale, in luna iulie a anului trecut.

"Este revoltator. Imi este rusine cu tara noastra. Imaginati-va ce ar fi daca Obama, Hollande, Rajoy, Merkel sau Cameron ar aparea dezbracati in fata camerelor", a spus parlamentarul liberal Alain Destexhe.

Elio Di Rupo nu a scapat nici de criticile jurnalistilor, astfel ca prezentatoarea RTL TV Emmanuelle Praet a afirmat: "Aceasta este intruchiparea indecentei pentru mine".

Un purtator de cuvant al premierului a reactionat la criticile adresate acestuia, spunand ca imaginile cu Di Rupo, filmat din spate cu trunchiul gol, sunt unele decente.

"Era cald, iar premierul se bucura de o pauza intre o inaugurare si o parada de ziua nationala, asa ca si-a schimbat bluza. A fost un moment scurt, a durat doar trei secunde", a spus reprezentantul prim-ministrului.

Cu toate ca este gay, Elio Di Rupo se bucura de o mare popularitate in Belgia, iar de la investirea sa in functia de sef al Executivului, in 2011, a devenit cel de-al doilea lider homosexual declarat, dupa Johanna Siguroardottir, fost premier islandez, care e lesbiana.

#Elio Di Rupo dezbracat, #premier belgian acuzat indecenta, #premier Belgia gay, #premier belgian homosexual , #stiri Europa
Comentarii
Poza barabula
barabula
rank 5
putin o face frecvent