O melodie ajunsă celebră și în România va reprezenta Republica Moldova la Eurovision 2022 VIDEO

Sambata, 29 Ianuarie 2022, ora 20:53
15042 citiri
O melodie ajunsă celebră și în România va reprezenta Republica Moldova la Eurovision 2022 VIDEO
Scena din videoclipul melodiei alese să reprezinte Republica Moldova la Eurovision 2022 FOTO YouTube

Juriul desemnat să analizeze melodiile înscrise în concursul pentru Eurovision 2022 în Republica Moldova a luat o decizie în seara zilei de sâmbătă, 29 ianuarie.

Republica Moldova va fi reprezentată în concursul care va avea loc la Torino de celebra formație Zdop și Zdup, însoțită de frații Advahov, potrivit Ziarul de Gardă. Parteneriatul artistic s-a concretizat în melodia "Trenulețul", lansată oficial la sfârșitul anului 2021.

Melodia, ajunsă la peste 1,6 milioane de afișări pe YouTube, s-a bucurat de succes și în România, în condițiile în care promovează, într-o manieră relaxată, lansarea trenului expres pe ruta Chișinău-București.

Cea de-a 66-a ediţie a Concursul Internaţional Eurovision 2022 se va desfăşura în perioada 10-14 mai 2022 la Torino, Italia.

Republica Moldova participă începând din 2005, când a fost reprezentată tot de Zdop și Zdup, formație reușind atunci să claseze țara de dincolo de Prut pe locul 6.

Chișinăul avertizează Transnistria să respecte Constituția. ”Tiraspolul să manifeste prudenţă în declaraţii”
Chișinăul avertizează Transnistria să respecte Constituția. ”Tiraspolul să manifeste prudenţă în declaraţii”
Biroul pentru politici de reintegrare din cadrul Guvernului Republicii Moldova, condus de vicepremierul Oleg Serebrian, a emis miercuri un comunicat în care îndeamnă Tiraspolul să manifeste...
Curtea Constituțională a Republicii Moldova a stabilit că foștii membri ai partidului
oligarhului rus Ilan Șor au voie să participe la alegeri
Curtea Constituțională a Republicii Moldova a stabilit că foștii membri ai partidului oligarhului rus Ilan Șor au voie să participe la alegeri
Curtea Constituţională din Republica Moldova a anulat marţi legislaţia care urmărea să interzică accesul la alegeri al foştilor membri ŞOR, partidul oligarhului fugar prorus Ilan Şor,...
#Eurovision 2022, #Republica Moldova, #chisinau bucuresti, #zdop si zdup , #Eurovision 2022