Lista melodiilor calificate în a doua semifinală a Eurovision. Juriul și publicul au votat

Vineri, 11 Februarie 2022, ora 07:36
4282 citiri
Lista melodiilor calificate în a doua semifinală a Eurovision. Juriul și publicul au votat
Semifinala Selecţiei Naţionale se încheie pe 12 februarie FOTO Facebook/ Eurovision România

Fanii şi juriul au decis line-up-ul evenimentului din această sâmbătă, când artiştii vor concura pentru unul dintre cele zece locuri ale finalei. Melodiile calificate au fost anunţate în direct la principalul program de ştiri al TVR - Telejurnalul de la ora 20.00 -, în prezenţa juraţilor Selecţiei şi a echipei Eurovision România.

Lista artiştilor/ pieselor calificate de juriu şi de votul publicului în a doua etapă a semifinalei:

Aldo Blaga - „Embers”

Alex Parker & Bastien - „All this love”

Andra Oproiu - „Younique”

Andrei Petruş - „Take me”

ARIS - „Do Svidaniya”

Cezar Ouatu - „For everyone”

Cream, Minodora, Diana - „România mea”

Dora Gaitanovici - „Ana”

E-an-na - „Malere”

Eliza G - „The other half of me”

Eugenia Nicolae feat. Cazanoi Brothers - „Doina”

Gabriel Basco - „One night”

Kyrie Mendél - „Hurricane”

Mălina - „Prisoner”

MOISE - „Guilty”

Oana Tăbultoc - „Utopia”

Petra - „Ireligios”

VANU - „Never give up”

Vizi Imre - „Sparrow”

WRS - „Llamame”

În doar cinci zile de la publicare, videoclipurile pieselor semifinaliste au adunat un număr impresionant de vizualizări, peste un milion, iar două dintre acestea au intrat în topul YouTube trending.

Aproape 50.000 de fani şi-au votat favoriţii, însă numai primele cinci piese au intrat în următorul act al competiţiei: E-an-na - „Malere”; Vizi - „Sparrow”; Oana Tăbultoc – „Utopia”; Mălina – „Prisoner”; Andra Oproiu – „Younique” (conform regulamentului Selecţiei Naţionale, în situaţia în care între piesele calificate prin votul publicului se află piese calificate în urma deciziei juriului de specialişti, clasamentul se modifică până când piesele muzicale nu coincid/suprapun).

Semifinala Selecţiei Naţionale se încheie pe 12 februarie, cu un show transmis în direct la TVR 1, TVR Internaţional, TVR Moldova şi pe TVR+, de la ora 21.00. Anca Mazilu şi Bogdan Stănescu vor fi gazdele show-ului, iar Ilinca Băcilă, reprezentanta României la Eurovision 2017, va fi alături de concurenţi şi va transmite emoţiile din Camera Verde.

Toate informaţiile privind organizarea concursului sunt prezentate în Regulamentul Selecţiei Naţionale, disponibil pe site-ul oficial eurovision.tvr.ro.

Citește și:
România oferă un ajutor de 1,3 milioane de dolari Turciei și Siriei, în urma cutremurelor devastatoare. Anunțul lui Bogdan Aurescu
România oferă un ajutor de 1,3 milioane de dolari Turciei și Siriei, în urma cutremurelor devastatoare. Anunțul lui Bogdan Aurescu
Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, a participat luni, 20 martie, la Bruxelles, la Conferinţa internaţională a donatorilor în sprijinul populaţiilor din Turcia şi Siria afectate de...
Răspunsul lui Bogdan Aurescu pentru Moscova: ”Limba moldovenească este o construcție artificială creată de Uniunea Sovietică”
Răspunsul lui Bogdan Aurescu pentru Moscova: ”Limba moldovenească este o construcție artificială creată de Uniunea Sovietică”
Ministrul Afacerilor Externe a declarat luni, 20 martie, că limba moldovenească nu există, fiind doar o construcție artificială creată de Uniunea Sovietică. ”Această așa-numită limbă...
#Eurovision 2022, #melodii Eurovision Romania, #semifinala , #Eurovision 2022
Comentarii
Poza MacGigi
MacGigi
rank 5
Sper sa aveti eleganta sa alegeti un cantec in limba romana.