Eurovision 2010 - finala: Vezi pe ce loc se claseaza Romania

Sambata, 29 Mai 2010, ora 22:45
6607 citiri
Eurovision 2010 - finala: Vezi pe ce loc se claseaza Romania

UPDATE: Romania s-a clasat pe locul 3 in finala Eurovision 2010. Concursul a fost castigat de Lena, reprezentanta Germaniei.

Romania a obtinut un punctaj mai bun decat cel al Luminitei Anghel, in 2005. Maine, Paula Seling si Ovi se intorc in tara, in jurul pranzului.

Citeste mai multe despre Germania a castigat Eurovision 2010, Romania locul 3 pe Bestmusic.ro

Finala Eurovision 2010 se desfasoara sambata noaptea la Telenor Arena, in Oslo. 25 de tari se lupta pentru trofeul din acest an. Romania va urca pe scena cu numarul 19.

Cea care a deschis seara este reprezentanta Azerbaijanului, Safura. De altfel, ea se numara printre favoriti la castigarea trofeului Eurovision 2010.

Romania nu este cotata cu sanse mari pentru a castiga finala, favoriti pentru editia din acest an fiind, pe langa Azerbaijan, Germania si Armenia.

Romanii din afara tarii, care vor sa voteze, trebuie sa urmareasca show-ul Eurovision pe postul public de televiziune din tara in care afla, pentru a afla numerele de telefon alocate concurentului pe care il sustin.

Vezi cum se desfasoara Eurovision 2010 pe Eurovision 2010 online: Finala minut cu minut pe Bestmusic.ro

Finala Eurovision a adus pe scena din Telenor Arena o serie de concurenti participanti la competitii de gen American Idol sau Megastar, dar si pe castigatoarea editiei din 1993 a Eurovision.

Eurovision 2010 Romania acorda prima notele - Paula si Ovi au emotii

Iata mai jos piesa celor doi romani, care a fost compusa de Ovidiu Cernauteanu (Ovi) si a castigat selectia nationala, devansand artisti ca Luminita Anghel si Catalin Josan.

Citeste si:
Sectorul Capitalei abandonat de partidele politice. Rămași fără primar, cetățenilor li se propun candidați necunoscuți
Sectorul Capitalei abandonat de partidele politice. Rămași fără primar, cetățenilor li se propun candidați necunoscuți
La trei luni după ce primăria Sectorului 5 din Capitală a rămas fără primar ca urmare a condamnării lui Cristian Popescu-Piedone, partidele nu s-au grăbit să facă propuneri de...
România va avea o nouă conductă de transport de gaze naturale. Ce județe va tranzita
România va avea o nouă conductă de transport de gaze naturale. Ce județe va tranzita
Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a anunțat vineri, 12 august, că a fost semnată autorizaţia de construire a conductei de transport gaze naturale pe direcţia Prunişor - Orşova - Băile...
Comentarii
Iogica
rank 5
Romania si Danemarka meritau locul 1. Frectiile politice se amesteca in toate. Incomparabil cantecul Germaniei, subtirel, fara un ambitus special, dar Germania are cum si de unde sustine financiar concursul.
ETC
rank 1
Multumim Paula, multumim Ovi!