Ziare.com

Televoting gratuit la editia din 2010 a Eurovisionului

Marti, 15 Decembrie 2009, ora 10:19

   

Televoting gratuit la editia din 2010 a Eurovisionului
Interpretul care va reprezenta Romania la Eurovision 2010 va fi selectat atat de juriul de specialitate, cat si de public. Mai mult, cei ce vor sa isi sustina favoritii o vor putea face printr-un televoting gratuit.

"Contributia mea este de a asigura prezenta celei mai bune melodii romanesti la Oslo, una care trebuie sa impresioneze juriul cat si publicul european, de asemenea. Acest obiectiv necesita o selectie dura a cantecului si artistului, urmata de o promovare buna.

Trebuie sa se garanteze, in acelasi timp, un tratament egal si echitabil pentru toti candidatii si un proces de selectie care va respecta pe deplin normele in vigoare. De asemenea, datoria mea este de a crea un spectacol atractiv atat pentru selectia nationala, precum si pe scena Oslo", a declarat managerul de proiect al TVR, Marina Almasan-Socaciu, pentru site-ul oficial al Eurovision..

Votul gratuit nu este singura noutate in cadrul concursului. Procedura de selectie va fi si ea schimbata, deoarece vor avea un oarecare avantaj cantaretii deja cunoscuti pentru performantele lor live, iar cei necunoscuti vor fi nevoiti sa treaca printr-un filtru preliminar.

Conform regulamentului, compozitorii straini nu pot participa la selectia nationala, singura posibilitate fiind ca acestia sa detina cetatenia romana.

A.B.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1358 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor