Ziare.com

Romania risca sa fie exclusa de la Eurovision

Luni, 24 Februarie 2014, ora 09:16

   

Romania risca sa fie exclusa de la Eurovision
Chiar daca a confirmat prezenta la Eurovision, Romania risca sa fie exclusa de la acest concurs. Motivul ar fi faptul ca TVR nu a platit taxa de participare catre Uniunea Europeana de Radio si Televiziune (The European Broadcasting Union - EBU).

Informatia despre neplata taxei a fost confirmata de Liana Stanciu, seful Delegatiei TVR la Eurovision 2014, pentru Exlusiv News.

"Nu stiu exact care este bugetul, dar stiu ca taxa de participare este de 130.000 de euro, care nu s-a platit. Aia trebuie platita. Am anuntat ca mergem si ca niste oameni de onoare ce suntem, o sa mergem. Mai mult nu stiu", a declarat Liana Stanciu.

Asculta toate melodiile de la Eurovision - tu care crezi ca va castiga?

Adevarata problema o reprezinta faptul ca TVR nu are Consiliu de Administratie si nu poate face plata respectiva. Televiziunea publica se afla in aceasta situatie din 10 decembrie 2013.

De ce finala Eurovision Romania are loc la Brasov

Liana Stanciu a explicat si de finala Eurovision Romania are loc la Brasov.

"Pentru ca se implinesc 46 de ani de cand s-a oferit primul Cerb de Aur, pentru ca presupun, e o parere, ca e un brand care fiind atat de valoros, e pacat sa se puna praf prea mult el, si banuiesc, ca undeva in mintea si in sufletul oamenilor care sunt in acest moment in fruntea televiziunii este sa revigoreze acest brand, cumva. E foarte probabil", a spus ea.

Finala Eurovision Romania va avea loc pe 1 martie. Stefan Stan feat. Teddy K, Naomy, Bere Gratis, Silvia Dumitrescu, Marcel Craciunescu, Anca Florescu, Vizi Imre, ReneeSantanafeat. Mike Diamondz, Paula si Ovi, Mirela Vaida Boureanu, The dAdA si The Zuralia sunt artistii care se lupta pentru a merge la Copenhaga.

Prima semifinala internationala va avea loc pe 6 mai, iar a doua pe 8 mai. Eurovision 2014 se va desfasura pe 10 mai.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 4392 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
3 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Avand in vedere calitatea si prestigiul concursului "Eurovision", ..

... cred ca 130.000 de euro este o suma nejustificat de mare! Bine ar fi sa ne decidem, odata si odata, sa devenim mai economi!

 

Se mai uita cineva?

In afara de generatia cu plete argintii so cei cativa artisti se mai uita cinva la eurovision? Timpul slagherelor siropoase a trecut de mult. Locul lor este in istoria muzicii undeva pe laga romante, corurile gregoriene si manele.

 

Tiny John

Asocierea corurilor gregoriene cu manelele spune tot despre competenta ta in materie de muzica.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor