"Teresa & Maria" va reprezenta Ucraina la concursul Eurovision VIDEO

Luni, 05 Februarie 2024, ora 13:32
1836 citiri
"Teresa & Maria" va reprezenta Ucraina la concursul Eurovision VIDEO
Alyona Alyona şi Jerry Heil

Melodia "Teresa & Maria", cântată de Alyona Alyona şi Jerry Heil, care conţine referiri la Fecioara Maria şi la Maica Tereza, va reprezenta Ucraina la concursul Eurovision.

"Suntem credincioşi", au declarat Alyona Alyona şi Jerry Heil într-un interviu, ca răspuns la criticii care le-au acuzat că exploatează imaginea Maicii Tereza. "Ele sunt simboluri ale carităţii şi purităţii spirituale. Cântecul este despre asta".

"Nimeni nu se naşte sfânt. Am ajuns aici ca fiinţe umane, aşa că ceea ce devenim este responsabilitatea noastră", au spus ele într-un alt interviu. "Regulile jocului de astăzi se referă la asumarea responsabilităţii. Dacă vreţi schimbare, deveniţi schimbare".

Norvegia va fi reprezentată prin "Ulveham" de Gåte, iar Malta cu "Loop" de Sarah Bonnici. Spania va trimite "Zorra", un imn anti-sexist cântat Nebulossa, care face deja senzaţie. Franţa a ales "Mon Amour" de Slimane. Cântecul, care a adunat 9 milioane de vizualizări pe YouTube, reprezintă speranţa ţării de a câştiga concursul - ceea ce nu s-a mai întâmplat de la "L'Oiseau et l'enfant" al lui Marie Myriam în 1977.

Finala Eurovision va avea loc la 11 mai la Malmö, în Suedia. Ţara scandinavă a câştigat concursul de anul trecut datorită melodiei "Tattoo" a lui Loreen. Cu şapte victorii, Suedia este cea mai de succes ţară din concurs, alături de Irlanda.

Quarterly Report - Editia 4

Când poate fi eliberată Marea Neagră de sub dominația rusă?
Când poate fi eliberată Marea Neagră de sub dominația rusă?
Marea Neagră e plină de mine gata să explodeze, e bruiată permanent de ruși, navigația a devenit mai periculoasă ca oricând iar coasta nordică se află sub asaltul trupelor ruse. Care sunt...
O dronă a ucrainenilor ar fi atacat, la o distanță record, un obiectiv militar din Rusia
O dronă a ucrainenilor ar fi atacat, la o distanță record, un obiectiv militar din Rusia
O dronă a serviciului de informaţii al Apărării (GUR) din Ucraina a atacat duminică un radar de detectare a ţintelor cu rază lungă de acţiune "Voronej M", situată în Orsk, în regiunea...
#eurovision, #Ucraina, #melodie , #stiri externe