Eurovision 2013: Dintre ce melodii se va alege cea care va reprezenta Romania (Video)

Sambata, 09 Martie 2013, ora 14:31

   

Eurovision 2013: Dintre ce melodii se va alege cea care va reprezenta Romania (Video)
Reprezentantul Romaniei la Eurovision va fi ales sambata seara. In finala au intrat 12 melodii, alese in semifinalele din 23 si 24 februarie.

Castigatorul finalei va fi desemnat in urma votului juriului si al telespectatorilor, ponderea fiind de 50% - juriu si 50% - televoting, potrivit regulamentului concursului.

Emisia online a evenimentului va incepe la 20:30, cu o jumatate de ora inaintea programului televizat, si se va incheia la zece minute dupa terminarea finalei nationale.

Reprezentantul Romaniei la Eurovision va concura in cea de-a doua semifinala de la Malmo, ce va avea loc pe 16 mai.

Prima semifinala se va desfasura pe 14 mai, iar finala Eurovision de la Malmo va avea loc pe 18 mai.

Concursul Eurovision este transmis in Europa, Australia, Asia, Canada si Statele Unite.

In 2005, Luminita Anghel si Sistem au castigat locul al treilea la Eurovision, cu melodia "Let Me Try".

Un an mai tarziu, Mihai Traistariu s-a clasat pe locul al patrulea, cu cantecul "Tornero".

In 2010, Romania a castigat la Eurovision locul al treilea, cu melodia "Playing with fire", cantata de Paula Seling si Ovi.

Anul trecut, Romania a fost reprezentata in finala competitiei Eurovision de trupa Mandinga, care a ocupat locul al 12-lea, cu melodia "Zaleilah".

Puteti vedea mai jos cele 12 melodii care intra in finala de sambata.

Narcis Iustin Ianau - "Seven"Elena Carstea Muttart - "Spinning"Ovidiu Anton - "Run away with me"Cristian Prajescu - "The best thing in life is to love"Al Mike feat. Renee Santana - "What is love"Andrei Leonte - "Paralyzed"Casa Presei - "Un Refren"FreeStay - "Criminal Mind"Luminita Anghel - "Unique"Cezar - "It's my life"Electric Fence - "Emilia"Tudor Turcu - "Hello"

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 5740 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
bengosul2007
rank 5
Turcescu!
Eu mizez pe Turcescu: este băsist și rrom, are cantecul in sange, restul sunt niște plagiatori ca ponta!
dorelu
rank 1
bai palincarule
turcescu nu e rrom . esti persoana de serviciu a gunoierului badea ?
Banul
rank 2
Sper ca acest rrom/tigan Turcescu....
...sa nu mai fure startul televotingului (oare la smecherie a recurs) ca in semifinala cind in 2-3 secunde de la startul votului el avea cca.3000 de voturi iar restul concurentilor aveau unitati sau cel mult zeci de voturi!
Comentariu inadecvat
helios
rank 1
as merge pe singurul chintec rominesc,,,restul behaie in engleza
toate ji,vinele chind le vad mi se intoarce stomacul pe dos,,,anghel si carstea babete,,,lea trecut vremea nau ce cauta,,,cum sa nu se chinte in romineste daca reprezinta rumanika,,la fel ca si telenovela aia cu imuberi, numai in engleza chintece americane,,,,,,,,
Banul
rank 2
Si tie.....
......"tia trecut vremea....si nai ce cauta" pe aici cu asa gramatica! Mai citesc si copiii acest site si or sa creada ca asa cum scrie Helios este corect.
helios
rank 1
Banul esti infantil dute si te mai spala,,,fa si tu un comentariu
la comentariul meu si nu tot ii da cu gramatica,,,tu scrii coorect dar ce folos ca discernamint esti in copac,,,ce drac cauti tu aici,,,,,
Apollo13
rank 3
Piesele care cred eu...care nu ma pricep...
...la muzica ar fi piesele cintate de (ordinea poate fi alta intre ei): Luminita Anghel, Cezar Ouatu, Elena Cirstea. In cel priveste pe outsider-ul Turcescu sper ca a fost o gluma si calificarea in finala....daca ati observat votingul el a plecat cu un avantaj de puncte la deschiderea votului de cca.3000 de puncte. As dori sa puteti vedea inca odata inregistrarea semifinalei si va veti convinge ca ceea ce am spus este adevarat. Cred de altfel ca o mai fi observat cineva furtul.
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor