Eurovision 2017: Ce spun Ilinca si Alex despre locul ocupat de Romania

Duminica, 14 Mai 2017, ora 17:50
6770 citiri
Eurovision 2017: Ce spun Ilinca si Alex despre locul ocupat de Romania

Locul 7 ocupat de Romania la Eurovision 2017 este "un loc onorabil", crede Alex Florea, cel care a reprezentat tara noastra impreuna cu Ilinca Bacila.

Portugalia castiga Eurovisionul, Romania incheie pe 7 si Moldova pe podium!

"Ni se pare ca am luat un loc onorabil, tinand cont ca am fost printre favoritii publicului - insemnand locul cinci. Asta ne bucura foarte tare si pentru noi asta conteaza. Ni se pare ca am luat un loc foarte bun", a declarat Alex Florea, pentru trimisul special al Agerpres.

El a remarcat diferenta dintre votul juriului si votul publicului, acordate Romaniei pentru piesa "Yodel It!".

"Ni se pare un lucru extraordinar din partea publicului. E clar ca din partea juriilor am fost trasi in jos, iar asta s-a vazut, dar suntem extraordinar de multumiti pentru voturile primite din partea publicului, caruia trebuie sa ii multumim din suflet", a spus el, remarcand votul din diaspora.

In ceea ce priveste prestatia pe scena de la Kiev, sambata, Alex Florea, a apreciat ca "a fost cea mai buna ca energie".

"Poate au existat mici falsuri, dar asta nu mai conteaza. Conteaza ca publicul ne-a apreciat", a punctat el.

La randul sau, Ilinca Bacila a vorbit despre experienta de doua saptamani la competitia cantecului european.

"'Arata bine tot timpul!' Trebuie sa te machiezi tot timpul, ca mereu sunt camere - asta am invatat", a spus ea cu umor.

Ilinca a vorbit si despre faptul ca aceasta competitie a facut-o sa se maturizeze.

"A fost o experienta foarte frumoasa, dar in acelasi timp foarte grea, foarte dificila. Cred ca in astea doua saptamani m-am maturizat mai mult decat in ultimii doi ani", a spus Ilinca.

De asemenea, si ea a remarcat importanta votului publicului. "Consider ca la ce trebuie sa ne raportam este votul publicului, care este majoritar, iar daca in public am fost Top 5, este incredibil", a punctat Ilinca.

Portugalia, reprezentata de Salvador Sobral, a castigat Eurovision 2017 cu piesa cu "Amar Pelos Dois", in urma finalei ce a avut loc in noaptea de sambata spre duminica in Centrul International de Expozitii din capitala Ucrainei.

Portugalia a primit 758 de puncte. Romania - reprezentata de Ilinca si Alex Florea, cu "Yodel It!" - s-a clasat pe locul 7, cu 282 de puncte.

Citeste si:
Ce conduc politicienii care au promovat reducerea prețului la benzină. Mulți dintre ei nu au nici măcar mașină
Ce conduc politicienii care au promovat reducerea prețului la benzină. Mulți dintre ei nu au nici măcar mașină
Prețul carburanților a fost intens dezbătut de coaliția de guvernare, până ce s-a ajuns la soluția compensării cu 50 de bani (inițial fiind vorba de 1 leu). Mulți dintre politicienii care...
Un deputat spune că nu va mai candida la alegerile parlamentare din 2024. ”Pe mine mă încântă perspectiva întoarcerii în privat”
Un deputat spune că nu va mai candida la alegerile parlamentare din 2024. ”Pe mine mă încântă perspectiva întoarcerii în privat”
Un politician român spune că i-au ajuns două mandate de deputat în Parlamentul României și nu mai vrea să candideze pentru această funcție în 2024. Nu se lasă însă de politică....