Reactia trupei The Humans dupa ce a ratat calificarea in finala Eurovision 2018 (Video)

Vineri, 11 Mai 2018, ora 09:39
8146 citiri
Reactia trupei The Humans dupa ce a ratat calificarea in finala Eurovision 2018 (Video)
Foto: Facebook/ The Humans

Reprezentantii Romaniei la Eurovision 2018, membrii trupei The Humans, au postat un mesaj pe pagina lor oficiala de Facebook, dupa ce au ratat calificarea in finala concursului international.

Artistii le-au multumit celor care i-au sustinut si i-au indemnat pe fani sa sprijine in continuare artistii romani, "in orice situatie".

"Va multumim din suflet celor care ne-ati sustinut! Va multumim cu acelasi suflet si celor care ne-au contestat dar ne-au motivat sa fim din ce in ce mai buni! V-am simtit aproape de noi pe tot parcursul competitiei si suntem mandri ca am avut ocazia sa fim incurajati de un popor cu oameni frumosi! Este minunat ca si in acest moment primim mesaje atat de frumoase care ne fac sa stam cu capul sus! Noi nu ne oprim aici! Nu va opriti nici voi si sustineti in continuare artistii romani, in orice situatie", este mesajul postat pe reteaua sociala.

Iata cum s-au descurcat romanii in semifinala:

Reprezentantii Romaniei la Eurovision 2018 au ratat calificarea in finala de sambata a competitiei muzicale, care are loc anul acesta pe scena de la Altice Arena din Lisabona, Portugalia.

De la introducerea sistemului cu semifinale, in 2004, Romania s-a calificat in fiecare an in finala. O exceptie a fost anul 2016, cand Romania a fost descalificata din start pentru ca Televiziunea Romana avea datorii la European Broadcasting Union (EBU), organizatorul concursului international.

Romania, cu piesa "Goodbye", a intrat in competitie pe pozitia a doua in semifinala de joi, alaturi de Norvegia, Serbia, San Marino, Danemarca, Rusia, Moldova, Olanda, Australia, Georgia, Polonia, Malta, Ungaria, Letonia, Suedia, Muntenegru, Slovenia si Ucraina.

In urma semifinalei de joi s-au calificat Norvegia, Serbia, Danemarca, Moldova, Olanda, Australia, Ungaria, Suedia, Slovenia, Ucraina.

Lor li se alatura in finala tarile care s-au calificat dupa prima semifinala, cea de marti - Albania, Cehia, Lituania, Israel, Estonia, Bulgaria, Austria, Finlanda, Irlanda si Cipru -, precum si grupul celor cinci mari (Franta, Germania, Spania, Marea Britanie si Italia) si tara gazda, Portugalia.

Cele mai bune performante ale Romaniei la acest concurs au fost: de doua ori locul al treilea (Luminita Anghel & Sistem - Kiev, 2005; Paula Seling si Ovi - Oslo, 2010) si o data locul al patrulea (Mihai Traistariu - Atena, 2006) .

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#The Humans mesaj ratare calificare, #Romania ratat calificare Eurovision 2018 , #Romania