TV Ziare.com - Monica Anghel: TVR sa spuna direct ce artist vrea la Eurovision

Marti, 02 Februarie 2010, ora 19:25
1830 citiri
TV Ziare.com - Monica Anghel: TVR sa spuna direct ce artist vrea la Eurovision
Foto: myconfidential

Daca Televiziunea Romana pune foarte multe conditii pentru participantii la Eurovision, ar trebui sa spuna direct "noi anul asta vrem sa fim reprezentanti la Eurovision de compozitorul x, cu piesa x cu interpretii x si y", a declarat la Televiziunea Ziare.com cantareata Monica Anghel.

"Nu cred ca este un lucru extraordinar de bun (n.r. clauza de 100.000 de euro pentru artistii care se retrag din finala) pentru ca pana la urma participi la un concurs si ai dreptul sa te retragi. Faptul ca TVR investeste, o face pentru ca este implicat direct in concurs. Daca se pun astfel de conditii, ar fi mai bine ca TVR sa spuna noi anul asta vrem sa fim reprezentanti la Eurovision de x cu piesa x cu interpretii x si y", a spus cantareata.

Artista spune ca nu isi poate explica de ce in fiecare an Eurovisionul a fost vizat de cate un scandal, mentionand ca singurul eveniment care nu a trecut printr-o astfel de intamplare a fost Cerbul de Aur.

"Scandalul se intampla tot timpul. Nu imi face placere sa traiesc si sa particip. Cand am fost eu cu Marcel (n.r. Marcel Pavel, alaturi de care a reprezentat Romania la Eurovision in 2002) am trecut prin momente foarte grele pentru ca nu ne-a sustinut nimeni. Toata lumea a fost impotriva noastra, inclusiv presa", a adaugat Monica.

Interviu Ziare.com - Traistariu: Am devenit obsedat de Eurovision

De asemenea, artista spune ca ceea ce o mahneste este faptul ca multi tineri talentati nu au sansa de a se afirma, pentru ca nu sunt vazuti si ascultati de cine trebuie si ca sunt promovate multe nonvalori. "Mie imi place un artist care poate sa sustina un concert live doua ore", a spus cantareata despre adevaratii artisti romani.

In privinta artistilor ce au reprezentat Romania la Eurovision pana acum, Monica Anghel este de parere ca toti si-au facut treaba cum au putut ei mai bine. "Sunt convinsa ca au plecat cu gandul de a obtine un loc bun sau sa castige, numai ca nu mereu putem sa ajungem acolo unde ne-am dorit", a mentionat cantareata.

Artistii, revoltati de clauzele impuse de TVR pentru participarea la Eurovision

Discutand despre organizarea Eurovisionului, Monica Anghel spune ca aceasta sarcina ii revine TVR-ului pentru ca are "cele mai mari studiouri, are cea mai buna tehnica, cele mai bine puse la punct lucruri si este televiziune de stat. (...) Daca nu ar fi fost asa, presupun ca celelalte televiziuni ar fi facut o licitatie".

Despre o eventuala colaborare cu o alta voce mare a Romaniei, Monica Anghel s-a declarat multumita de dueturile sale de pana acum, mentionand ca ar repeta experienta cu prietena sa Angela Gheorghiu.

Artista considera ca Florin Salam, un alt concurent la Eurovision ce nu a ajuns in finala, nu a fost discriminat. "Daca ei se supara si au senzatia ca sunt discriminati, ar trebui sa faca ceva pentru a se integra in societate. Sa se uite in ograda lor. Este vorba despre un anumit mod de abordare a vietii, de perceptie a valorilor morale", a continuat cantareata.

Interviu Ziare.com - Alexandra Ungureanu, despre Eurovision si daunele TVR

Monica Anghel a marturisit ca si-ar dori ca peste zece ani sa nu mai munceasca, pentru ca a facut-o destul pana acum, mentionand ca, in schimb, ar vrea sa aiba cel putin un copil.

Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan a declarat joi, 28 martie, că şefa Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, Gabriela Sivache, va fi înlocuită din funcţie, pentru că...
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Războiul hibrid dus de Rusia afectează și politicienii români. Mai multe grupuri de hackeri sprijiniți de Rusia, China și Iran au avut ca țintă în ultimii ani politicieni și oficiali...
#Monica Anghel Ziarecom, #Monica Anghel Eurovision, #Monica Anghel concurs Eurovision , #Romania