Asa Da, asa Nu la Eurovision, cu designerul Maria Simion: O nebunie cu salopetele astea! Nu-mi place!

Luni, 25 Mai 2015, ora 15:00
12070 citiri
Asa Da, asa Nu la Eurovision, cu designerul Maria Simion: O nebunie cu salopetele astea! Nu-mi place!
Foto: Arhiva personala

Eurovision 2015 s-a incheiat, insa tinutele participantilor la Eurovision abia acum sunt trecute prin lupa.

Eurovision 2015: Voltaj, prilej de glume internationale. Cu cine ar fi semanat Calin Goia

Desi e un festival unde se putea indrazni oricat, multe dintre concurentele care au urcat pe scena nu au facut-o, e de parere designerul Maria Simion. Iata si verdictul acesteia, pentru cititorii Ziare.com, legat de tinutele catorva concurente:

"O salopeta simpla, putin chiar banala pentru un astfel de show. Probabil piesa impunea o astfel de costumatie, doar asa pot sa inteleg simplitatea si banalitatea tinutei intr-un festival unde conteaza absolut tot si unde chiar poti indrazni!", a spus designerul referitor la tinuta Elinei Born, care a urcat pe scena din partea Estoniei.

Foto: captura YouTube

Nici la adresa reprezentantei Sloveniei, Maraaya, imbracata intr-o rochie alba, designerul nu are cele mai bune cuvinte: "O rochie cel mai probabil din brocart, simpla, si care nu-i reflecta varsta, putin prea serioasa, fara vreo taietura aparte sau alte detalii. Imi plac castile, in schimb, dar nu la aceasta rochie".

Foto: Facebook/Maraaya

"Prea incarcata; are franjuri, bentite si paiete. In plus, concurenta Marii Britanii a crezut de cuviinta sa tranteasca si o blana alba ridicola! Toate detaliile de pe bust sunt in dezavantajul artistei, pare ca ceva ii preseaza sanii...", e verdictul designerului legat de jumatatea feminina a duo-ului Electro Velvet.

Foto: Facebook/Electro Velvet

La polul opus se afla reprezentanta Lituaniei, Monika Linkyte, din punct de vedere al designerului Maria Simion: "O combinatie interesanta, si cromatica si de materiale, futurista, dar si de poveste in acelasi timp. Singura remarca este coafura, pe care nu o inteleg; la o asa tinuta parca se preta alt gen de coafura".

Foto: Facebook/Monika Linkyte

"Sunt evidente multele kilograme in plus si, cu toate astea, au ales aceasta nuanta de gri foarte deschisa, care nu o pune deloc in valoare, dimpotriva. Detaliile sclipicioase poate erau ok pe o rochie inchisa la culoare - si acestea sa fie doar accentele. Nici vantul care-i flutura rochia nu a fost ceva care sa o ajute! Groaznica!", e verdictul legat de concurenta Serbiei, Bojana Stamenov.

Foto: Facebook/Bojana Stamenov

Cat despre concurenta Greciei, aceasta a imbracat o rochie de diva, care a "prins-o" bine. Ar fi putut indrazni mai mult, insa, cel mai probabil, a vrut sa mearga la sigur. "Iata o 'diva dress', un model comun, dar care arata in continuare foarte bine pe o silueta frumoasa.

Nu exceleaza cu nimic, nu este ceva ce n-am mai vazut, dar nici o tinuta gresita. E o rochie care arata bine; are corp frumos, picioare frumoase, decolteu decent, sandalele decente!", comenteaza designerul legat de aparitia la Eurovision a reprezentantei Greciei, Maria-Elena Kyriakou.

Foto: Facebook/Maria-Elena Kyriakou

Reprezentanta in concurs a Germaniei a ales si ea sa-si faca aparitia intr-o salopeta, remarca designerul: "O nebunie cu salopetele astea! Nu-mi place nici lungimea, nici salopeta. Singurul efort a fost cureaua cu care si-a marcat talia, de altfel singurul lucru bine pus in evidenta. Pantofii nu-mi plac neaparat, nici coafura nu e una uau!".

Foto: captura YouTube

In sfarsit, lucrurile se schimba in cazul concurentei Letoniei: "Foarte, foarte, foarte frumoasa rochia si croiala, iar pe un ten inchis arata senzational. As fi renuntat la manecile din tull negru si as fi lasat bratele tatuate la vedere. Arata foarte bine bratele acelea cu tatuaje! Oricum, o tinuta de scena pretioasa si cu atitudine!".

Foto: Facebook/Aminata Savadogo

Asa Da, asa Nu - Tabu in moda, cu designerul Maria Simion: In sfarsit cineva a indraznit! (Galerie foto)

De laudat a fost si aparitia reprezentantei Rusiei, Polina Gagarina: "Conceptul rochiei l-am vazut nu demult la Jeniffer Lopez, in show-ul 'American idol', cu acele efecte luminoase care se proiectau pe rochie. Arata foarte frumos! O rochie extrem de delicata, feminina si gratioasa! Frumos!"

Foto: Facebook/Polina Gagarina

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Vizita președintele României, Klaus Iohannis, în Coreea de Sud. Vor fi semnate colaborări pe apărare și energie nucleară
Vizita președintele României, Klaus Iohannis, în Coreea de Sud. Vor fi semnate colaborări pe apărare și energie nucleară
Preşedintele Klaus Iohannis va efectua, săptămâna viitoare, de luni până miercuri, o vizită oficială în Republica Coreea, la invitaţia omologului său, Yoon Suk Yeol, informează...
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
#O nebunie cu salopetele astea, #rochii concurente Eurovision 2015, #tinute concurenti Eurovision 2015, #Maria Simion designer Eurovision, #Maria Simion Antena Stars , #stiri Eurovision
Comentarii
Poza Nastratin
Nastratin
rank 1
dar babetei Maria Simion cine i-a cerut parerea? se baga in seama?