Romania in semifinala Eurovision de joi seara (Video)

Joi, 12 Mai 2011, ora 20:47
4284 citiri
Romania in semifinala Eurovision de joi seara (Video)
Foto: eurovision

Baietii de la Hotel Fm participa joi seara la cea de-a doua semifinala a concursului Eurovision, transmisa in direct de TVR 1 de la Dusseldorf, Germania.

Austria, Belarus, Belgia, Bosnia Hertegovina, Bulgaria, Cipru, Danemarca, Estonia, Macedonia, Finlanda, Irlanda, Israel, Letonia, Moldova, Romania, Slovacia, Slovenia, Suedia, Olanda si Ucraina sunt tarile care vor participa la a doua semifinala, pe scena din Arenele Fortuna, care are o capacitate de 54.000 de locuri, potrivit site-ului oficial al concursului.

Romania va fi reprezentata la concurs de Hotel Fm, cu melodia "Change". Baietii, adica David Bryan, Gabriel Baruta si Alexandru Susz, au incredere in fortele lor si spera sa fie votati de cat mai multi telespectatori.

Si reprezentantul Rusiei la Eurovision, Alex Sparrow, pe numele sau adevarat Alexei Vorobiov, spera ca romanii sa fie votati de catre conationalii sai. "M-am intalnit cu Hotel Fm - reprezentantii vostri la Eurovision, sunt baieti de treaba. Sunt sigur ca rusii ii vor vota pentru ca prietenii ar trebui sa se ajute reciproc", a declarat Alex Sparrow pentru Ziare.com.

Reprezentantul Moscovei la Eurovision ii incurajeaza pe rusi sa voteze Romania - Interviu Ziare.com

In 2010, reprezentantii Romaniei la Eurovision, Paula Seling si Ovi, alesi de catre cititorii Ziare.com drept artistii care au realizat cel mai reusit duet, au avut parte de un succes nemaipomenti, impresionand publicul cu melodia "Playing with fire". Cei doi au obtinut locul trei la editia de anul trecut a concursului.

De-a lungul celor cateva zeci de editii si alti romani ne-au reprezentat cu succes la acaesta competitie. Mihai Traistariu a impresionat cu melodia "Tornero" si s-a clasat pe locul patru, iar Luminita Anghel & Sistem cu piesa "Let Me Try" au ocupat locul trei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#eurovision 2011, #Eurovision 2011 Romania, #Hotel Fm Romania Eurovision , #stiri Eurovision
Comentarii
Poza Dante Alighieri
Dante Alighieri
rank 5
E faina melodia si cantaretul nostru are o oarecare asemanare cu Jason Priestley