Traistariu, pregatiri pentru Eurovision 2014: Parul din fata creste. In spate, unde n-am plantat...

Vineri, 24 Ianuarie 2014, ora 16:48
4785 citiri
Traistariu, pregatiri pentru Eurovision 2014: Parul din fata creste. In spate, unde n-am plantat...
Foto: Facebook/Mihai Traistariu

Mihai Traistariu se pregateste pe toate planurile pentru patriciparea la preselectia pentru Eurovision. Daca in ceea ce priveste partea muzicala lucrurile sunt clare si are de unde alege, in ceea ce priveste aspectul e loc si de mai bine.

Cantaretul a declarat, la Kiss FM, ca parul din fata creste, insa in spate exista o zona cu calvitie: "Parul din fata creste. In spate, unde n-am plantat, a ramas chelie", se mentioneaza intr-un comunicat remis Ziare.com.

La intrebarea lui Gainusa "Ai chelie pe ceafa? Ca nu inteleg", a venit si raspunsul prompt al cantaretului: "In spate, unde e vortexul. Acolo nu mai avea de unde sa-mi puna si am zis 'Hai sa vedem ce iese in fata'".

Are de ales intre 60 - 70 de melodii

Traistariu, care ne-a reprezentat deja la Eurovision in 2006, cu Tornero, situandu-se pe un loc fruntas, 4, a mai declarat ca pana acum a primit 60 - 70 de melodii din care sa aleaga pentru preselectie.

"Mi s-a intamplat un lucru: dupa 2006, cand am fost eu (la Eurovision - n. red.), foarte multi compozitori straini s-au gandit an de an 'Hai sa incerc cu ala care facea trilurile alea' si mi-au tot trimis piese.

Anul acesta am primit o gramada de piese. Am anuntat ca am primit 24 de piese acum o luna, strainii au dat pe site-urile straine, dupa care vad ca au inceput sa-mi trimita cate sapte odata. Imi trimite cate unul din Suedia: 'Nu vrei sa-mi canti si mie o piesa la Eurovision?'"le-a povestit lui Gainusa si Dezbracatu' cantaretul.

Potrivit lui Traistariu, nu toate piesele sunt insa stralucite: "Va anunt in premiera ca sunt si unele naspa, n-am ce sa fac cu ele. Sunt vreo doua stralucite. Saptamana viitoare le inregistrez si dupa aceea ma decid. Cred ca o sa fac pe Facebook un sondaj. Asa am facut si cu Tornero", a dezvaluit artistul.

"De ce la Eurovision nu ne da macar o diploma?"

Legat de Eurovision, Traistariu are insa o suparare. In contextul in care, in urma cu cateva zile, a primit de la Litoral TV un premiu pentru contributia sa la muzica romaneasca, se intreaba "De ce la Eurovision nu ne da macar o diploma?".

Acesta remarca pe contul sau de Facebook ca "Eu n-am nicio dovada palpabila ca am fost acolo!".

"Daca n-ar exista YouTube-ul... copiii si nepotii mei... n-ar crede o iota din ce le-as povesti!", le spune el fanilor.

Despre bani, cu atat mai putin. "Nu mai vorbesc de faptul ca... ma opresc adesea oameni pe strada si ma intreaba exact asa: 'Domnu' Traistariu... cati bani v-au dat astia cand ati castigat atunci la Eurovision?'. Si eu le raspund cinstit: 'Niciun ban!'. Si... e pe bune...", mai scrie el pe reteaua sociala.

Inscrierile pentru etapa nationala a Eurovision 2014 au loc in perioada 15 ianuarie - 14 februarie. Pe 19 si 20 februarie va avea loc preselectia, in care un juriu de specialitate va audia piesele inscrise in concurs.

O britanica pentru Romania la Eurovision? A cantat cu Celine Dion si Whitney Houston - Cum suna melodia

Pe 20 februarie vor fi anuntate cele maximum 12 melodii finaliste, iar pe 1 martie va avea loc selectia nationala, in urma careia va fi aleasa melodia castigatoare in cadrul unul spectacol televizat, cu public. Concurentul din partea Romaniei va participa in partea a doua a celei de-a doua semifinale a concursului, care se va desfasura la Copenhaga.

Reincepe scandalul Eurovision - Un transsexual, sosia barboasa a lui Kim Kardashian, concureaza pentru Austria (Video)

Semifinalele Eurovision 2014 au loc pe 6 mai, respectiv 8 mai, in sala B&W, aflata in portul capitalei daneze. Editia din 2013 a avut loc in orasul invecinat Malmo, din Suedia, cand Cezar Oatu, reprezentantul Romaniei, s-a situat pe locul 13.

Eurovision 2014: Cum arata Dan Bittman, cu parul lung, in '94 (Foto&Video)

A.S.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Eurovsion 2014 Mihai Traistariu, #Traistariu implan par, #Traistariu Eurovision melodie, #preselectie Eurovision 2014 , #stiri Eurovision
Comentarii