Singurul eveniment de curăţenie profesională din România are loc între 4 și 7 octombrie. Inovație și roboți, la Cleaning Show 2022

Advertorial
Luni, 03 Octombrie 2022, ora 15:51
5536 citiri
Singurul eveniment de curăţenie profesională din România are loc între 4 și 7 octombrie. Inovație și roboți, la Cleaning Show 2022
FOTO: cleaningshow.ro

  • Accesul la expoziție, gratuit
  • Demonstrații LIVE zilnice cu “regii curățeniei” și alte echipamente inteligente
  • Produse și accesorii eco-friendly
  • Mașini de curățenie lansate în premieră internațională

Cleaning Show, singura expoziţie pentru industria de curățenie profesională din România, are loc între 4 și 7 octombrie 2022, la Romexpo (Pavilion B1). Expoziţia reunește pe o suprafață de expunere de peste 1400 m.p. producători, importatori - distribuitori și antreprenori din aria curățeniei profesionale.

Timp de patru zile, profesioniștii din facility management, furnizorii de servicii de curățenie, managerii din real estate, administratorii și directorii de companii interesați de servicii, produse și echipamente profesionale vor avea acces la peste 100 de branduri de top din Belgia, Bulgaria, Polonia și România: de la echipamente pentru HoReCa sau de birouri, până la consumabile și detergenți, de la roboți de curățenie și igienizare până la mașini de curățare-frecare și aspirare, destinate unor spații largi de interior sau exterior.

Intrarea este liberă şi se face pe baza înregistrării online aici sau a completării la faţa locului a formularului digital. La final, vizitatorul primeşte un cod de bare, care va fi scanat la intrarea în expoziţie.

Program de vizitare:

  • marți-joi – 4-6 octombrie: 10.00 – 18.00
  • vineri – 7 octombrie: 10.00 – 16.00

REX - Regele curățeniei (premiat la Amsterdam) este prezent la Cleaning Show

La expoziție au loc demonstrații LIVE cu roboţi, detergenți și alte echipamente de ultimă generație. Astfel, cei interesați pot asista la testarea performanțelor unor echipamente (mașini, aspiratoare, dispozitive de curățare și igienizare etc.) de ultimă generație, unele prezentate în premieră în România.

Vizitatorii îl vor vedea la lucru pe “Regele curățeniei, robotul REX, care poate curăța o suprafață echivalentă cu cea a unui teren de fotbal (4032 mp) în doar o oră.

De asemenea, cei prezenți pot face cunoștință și cu roboții de curățenie Leo, sustenabili și eficienți, alimentați de o rețea cuprinzatoare de senzori LIDAR, camere de adâncime și 5 sonare, capabili să traverseze zonele cu trafic intens cu urmărirea activă a obstacolelor și să se adapteze la mediile în schimbare, fiind perfecți pentru curățenia de zi și de noapte.

Smart cleaning cu mașini lansate la Cleaning Show în premieră internațională

Conceptul de curățenie inteligentă este tot mai prezent și în România. De aceea, de la demonstrații nu vor lipsi echipamente și mașini inteligente destinate curățeniei industriale, celei după construcții sau celei din grădini și alte spații verzi.

Mai mult, producători danezi de top vor lansa la Cleaning Show, în premieră internațională, Liberty SC 60, mașina de curățenie ce are un sistem de operare autonomă foarte puternic, ceea ce o face foarte performantă pentru curățarea podelelor în cele mai mari spații interioare din lume.

La expoziție vor fi prezente și modele recente de mașini de frecat-aspirat, de măturat-aspirat, aspiratoare inclusiv de tip rucsac, cu baterii, pentru curățarea și igienizarea spațiilor precum: centre comerciale, clădiri de birouri, săli de conferinte, unităţi sanitare și instituții publice, hale de producție și de depozitare, magazine mari, depozite logistice, parcări, gări sau aeroporturi. Prin folosirea acestora se economisește apă, detergent, energie electrică, ceea ce duce la o reducere considerabilă de costuri.

Cleaning Show 2022 vine și cu testări de detergenți, accesorii, produse și echipamente de dozare pentru igiena și curățenia oricărui obiect sau suprafață din spații ca: băi, bucătării, podele, ferestre, birouri, spălătorii auto, grădini, mobilier urban sau casnic.

Conferințele Cleaning Show

Pe parcursul expoziției au loc și o serie de evenimente (conferințe și workshop-uri) prin care vizitatorii au posibilitatea de a afla tendințele din industrie. Printre temele conferințelor se numără: optimizarea proceselor și reducerea de costuri în facility management, servicii de curățenie, producție și distribuție de accesorii, echipamente și produse viabile, vandabile și eco-friendly (prietenoase cu mediul), politicile și strategiile din industria de curățenie profesională.

Mai multe informații despre evenimentele conexe ale expoziției găsiţi aici: https://www.cleaningshow.ro/evenimente2022/

Conceptul ediției 2022

Era digitalizării și a conştientizării impactului industrial asupra mediului este în plină desfășurare și își lasă amprenta asupra activităților din toate industriile.

Drept urmare, Cleaning Show 2022 aduce în prim-plan conceptul E-Cleaning, atât prin tehnologiile şi soluţiile prezentate, cât şi prin punerea în evidență a caracteristicilor acestora, ce se referă la protecția mediului și la economisirea resurselor.

Multe dintre produsele și soluțiile prezentate la standurile companiilor se încadrează în paradigma “responsabilitate față de mediu” și în respectarea standardelor ce urmăresc reducerea și eliminarea cantității de microplastic în producție.

Cleaning Show 2022 este organizat de EUROEXPO Fairs, organizatorul celor mai mari târguri de business din România, și Romexpo, în parteneriat cu Camera de Comerț şi Industrie a României. Expoziţia este cea mai bună platformă de business și networking, care aduce în prim-plan noutățile unei industrii în continuă schimbare, dominată din ce în ce mai mult de tehnologie și robotizare.

Informații suplimentare despre Cleaning Show 2022 se pot găsi și pe:

http://www.cleaningshow.ro

Facebook - https://www.facebook.com/cleaningshow.ro

LinkedIn - https://bit.ly/3S3s3gP

YouTube - https://bit.ly/3Sl3VG3

ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
Declarațiile ministrului Energiei, Sebastian Burduja, referitoare la ritmul extraordinar de instalare a fotovoltaicelor și eolienelor, au fost contrazise de președintele ANRE (Autoritatea...
Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Dan Barna lansează un atac la actuala guvernare care protejează în opinia sa "sinecurile şi pensiile speciale" pe care PSD şi PNL le plătesc în continuare. Aceste cheltuieli vor duce la...
#evenimente, #curatare profesionala, #cleaning show , #stiri sociale