Excludere magistratura danilet

Cristi Danileț, urmărit disciplinar într-o nouă cauză după excluderea din magistratură: „Îmi e clar ce se întâmplă și nu vreau să intru în răfuielile de partid”

23 Decembrie 2021 - Cristi Danileț, urmărit disciplinar într-o nouă cauză după excluderea din magistratură: „Îmi e clar ce se întâmplă și nu vreau să intru în răfuielile de partid”

Judecătorul Cristi Danileț, recent exclus din magistratură, după ce a postat mai multe filmulețe pe TikTok, a anunțat joi, 23 decembrie, că a fost informat de către Inspecția Judiciară...

13 comentarii
Alte articole despre:  Cristi Danilet, inspectia judiciara, CSM
Tudorel Toader, replică tăioasă după ce Danileț a spus că i-a fost model. „Sunt surprins că l-a exclus atât de târziu din magistratură”

21 Decembrie 2021 - Tudorel Toader, replică tăioasă după ce Danileț a spus că i-a fost model. „Sunt surprins că l-a exclus atât de târziu din magistratură”

Fostul ministru al Justiției Tudorel Toader a reacționat după ce judecătorul Cristi Danileț, exclus din magistratură, a spus că i-a fost un model în viață. Toader a transmis că l-a avut...

10 comentarii
Alte articole despre:  tudorel toader, Cristi Danilet, CSM, Magistratura, excludere magistratura Danilet
Iohannis, despre excluderea lui Cristi Dănileț din magistratură: „O decizie stranie. Cred că se putea analiza mult mai în profunzime”

16 Decembrie 2021 - Iohannis, despre excluderea lui Cristi Dănileț din magistratură: „O decizie stranie. Cred că se putea analiza mult mai în profunzime”

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat, referitor la hotărârea Consiliului Superior al Magistraturii de excludere din magistratură a judecătorului Cristi Danileţ, că i se pare "o decizie...

24 comentarii
Alte articole despre:  Klaus Iohannis, Cristi Danilet, excludere cristi danilet, Presedintele Romaniei, Magistratura
Comisia Europeană, reacție după excluderea lui Danileț din magistratură: ”Asigurarea independenţei judecătorilor este un element esenţial al statului de drept”

15 Decembrie 2021 - Comisia Europeană, reacție după excluderea lui Danileț din magistratură: ”Asigurarea independenţei judecătorilor este un element esenţial al statului de drept”

Cazul Danileț și al celorlalți judecători sancționați disciplinar de CSM este urmărit cu îngrijorare de Comisia Europeană, a transmis miercuri, 15 decembrie, un purtător de cuvânt....

17 comentarii
Alte articole despre:  Cristi Danilet, judector exclus din magistratura, Comisia Europeana, ambasada SUA, independenta magistratilor, stat de drept
Fost ministru al Justiției, despre cazul Danileț: „Decizia CSM e hazardată. Deschide calea în care oricărui magistrat i se vor putea imputa oricând aceleași abateri”

15 Decembrie 2021 - Fost ministru al Justiției, despre cazul Danileț: „Decizia CSM e hazardată. Deschide calea în care oricărui magistrat i se vor putea imputa oricând aceleași abateri”

Fostul ministru al Justiției în cabinetul Cioloș, Raluca Prună, a criticat decizia CSM de luni privind excluderea din magistratură a judecătorului Cristi Danileț pentru publicarea pe TikTok...

20 comentarii
Alte articole despre:  Cristi Danilet CSM, Cristi Danilet judecator, Raluca Pruna ministru Justitie, CSM
Ce judecători din CSM au votat excluderea lui Cristi Danileț din magistratură. Până la decizia instanței, acesta rămâne fără salariu

14 Decembrie 2021 - Ce judecători din CSM au votat excluderea lui Cristi Danileț din magistratură. Până la decizia instanței, acesta rămâne fără salariu

Judecătorul Cristi Danileț de la Tribunalul Cluj nu mai are dreptul de a merge la serviciu, deci nu își va mai primi salariul, până când cazul privind excluderea sa din magistratură nu va...

25 comentarii
Alte articole despre:  Cristi Danile, judecator exclus din magistratura, CSM, postari video, reforme justitie
Dacian Cioloş anunță că UE urmăreşte cazul lui Cristi Danileţ. "Îngrijorarea Comisiei este că alți magistrați sunt timorați"

14 Decembrie 2021 - Dacian Cioloş anunță că UE urmăreşte cazul lui Cristi Danileţ. "Îngrijorarea Comisiei este că alți magistrați sunt timorați"

Liderul USR Dacian Cioloş a anunţat că a avut o discuţie marţi, 14 decembrie, la Strasbourg, cu Didier Reynders, comisarul european pentru Justiţie, şi i-a comunicat ca urmăreşte cazul lui...

9 comentarii
Alte articole despre:  comisar european justitie, informatii, Cristi Danilet, CSM, Dacian Ciolos
Mazilirea lui Cristi Danileț și preluarea Comisiei juridice de către „marioneta mafiei”. Analist: „Arată coordonare strategică şi binecuvântare de la statul paralel”

14 Decembrie 2021 - Mazilirea lui Cristi Danileț și preluarea Comisiei juridice de către „marioneta mafiei”. Analist: „Arată coordonare strategică şi binecuvântare de la statul paralel”

Sorin Ioniță, specialist în politici publice și membru al ong-ului EFOR, susține că recentul episod cu excluderea lui Cristi Danileț din magistratură, alături de episodul cu numirea...

9 comentarii
Alte articole despre:  Cristi Danilet CSM, Cristi Danilet judecator, laura vicol psd, Justitie
Cazul excluderii judecătorului Dănileț din magistratură

14 Decembrie 2021 - Cazul excluderii judecătorului Dănileț din magistratură

Să începem cu sfârșitul, despre cazul excluderii judecătorului Dănileț din magistratură: „Hotărârile Consiliului Superior al Magistraturii în materie disciplinară pot fi atacate la...

Alte articole despre:  Cristi Danilet, excludere magistratura, CSM, Klaus Iohannis
Grupul pentru Dialog Social critică excluderea lui Cristi Danileț: "Dacă acceptăm acest linșaj, atunci România e cu adevărat un stat eșuat”

14 Decembrie 2021 - Grupul pentru Dialog Social critică excluderea lui Cristi Danileț: "Dacă acceptăm acest linșaj, atunci România e cu adevărat un stat eșuat”

Grupul pentru Dialog Social protestează, într-un comunicat, împotriva eliminării din magistratură a judecătorului Cristi Danileț și consideră că decizia de excludere votată, luni, 13...

Alte articole despre:  excludere magistratura Danilet, reactii, Grupul pentru Dialog Social
Cătălin Predoiu, despre excluderea judecătorului Danileț din magistratură: ”CSM a riscat foarte mult cu această decizie”

14 Decembrie 2021 - Cătălin Predoiu, despre excluderea judecătorului Danileț din magistratură: ”CSM a riscat foarte mult cu această decizie”

Ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, a afirmat marţi, 14 decembrie, că CSM ”a riscat foarte mult”, prin decizia de a-l exclude din magistratură pe judecătorul Cristi Danileţ. ”Cazul...

8 comentarii
Alte articole despre:  Cristi Danilet, excludere, Magistratura, Catalin Predoiu
Stelian Ion anunță sesizarea Comisiei Europene în cazul Danileț. „Se vrea o justiție obedientă. Klaus Iohannis seamănă tot mai mult cu Adrian Năstase”

14 Decembrie 2021 - Stelian Ion anunță sesizarea Comisiei Europene în cazul Danileț. „Se vrea o justiție obedientă. Klaus Iohannis seamănă tot mai mult cu Adrian Năstase”

Fostul ministru al Justiției, Stelian Ion, anunță sesizarea Comisiei Europene după excluderea din magistratură a judecătorului Cristi Danileț, și critică în termeni duri evoluția...

7 comentarii
Alte articole despre:  stelian ion, Cristi Danilet CSM, Justitie, Klaus Iohannis
Tudor Chirilă, despre excluderea din magistratură a lui Danileț. „Este mizerabil. Un avertisment că lucrurile s-au schimbat că cine nu va juca după muzica mafiei, va avea probleme”

14 Decembrie 2021 - Tudor Chirilă, despre excluderea din magistratură a lui Danileț. „Este mizerabil. Un avertisment că lucrurile s-au schimbat că cine nu va juca după muzica mafiei, va avea probleme”

Tudor Chirilă, cunoscut drept activist pro-justiție, a criticat în termeni duri într-o postare pe Facebook excluderea din magistratură a judecătorului Cristi Danileț de către CSM și spune...

13 comentarii
Alte articole despre:  Cristi Danilet judecator, Cristi Danilet CSM, Justitie, CSM
Marian Godină, despre excluderea lui Cristi Dănileț din magistratură: "Dictaturile au început mereu timid"

14 Decembrie 2021 - Marian Godină, despre excluderea lui Cristi Dănileț din magistratură: "Dictaturile au început mereu timid"

Polițistul Marian Godină explică, într-o postare pe Facebook, cum excluderea lui Cristi Dănileț ar putea aduce, în sine, un prejudiciu de imagine magistraturii. "Mă interesează mult mai...

14 comentarii
Alte articole despre:  marian godina, Cristi Danilet, prejudiciu imagine magistratura, excludere danilet
Dan Barna, după excluderea din magistratură a lui Danileț: „Vom sesiza Comisia Europeană. Ne aruncă înapoi direct în “liniștea” regimului Iliescu Năstase”

14 Decembrie 2021 - Dan Barna, după excluderea din magistratură a lui Danileț: „Vom sesiza Comisia Europeană. Ne aruncă înapoi direct în “liniștea” regimului Iliescu Năstase”

Fostul președinte al USR, Dan Barna, a criticat și el decizia de luni a judecătorilor CSM, care au decis excluderea din magistratură a lui Cristi Danileț pe baza filmulețelor postate de...

9 comentarii
Alte articole despre:  Dan Barna, Cristi Danilet CSM, Cristi Danilet judecator, justitie Romania
Vicepreședinte PNL, despre excluderea din magistratură a lui Danileț: „România riscă să piardă din nou la CEDO, așa cum a pierdut și în cazul Kovesi”

14 Decembrie 2021 - Vicepreședinte PNL, despre excluderea din magistratură a lui Danileț: „România riscă să piardă din nou la CEDO, așa cum a pierdut și în cazul Kovesi”

Cristian Băcanu, vicepreședinte și de putat PNL, susține într-o postare pe pagina sa de Facebook, publicată marți, 14 decembrie, că statul român riscă să piardă din nou la CEDO după...

9 comentarii
Alte articole despre:  Cristi Danilet judecator, Cristi Danilet, CSM, Justitie, Kovesi, CEDO
Fost secretar de stat din guvernul Cioloș, despre articolul în baza căruia a fost exclus din magistratură Cristi Dănileț: „A fost promovat de Cătălin Predoiu”

14 Decembrie 2021 - Fost secretar de stat din guvernul Cioloș, despre articolul în baza căruia a fost exclus din magistratură Cristi Dănileț: „A fost promovat de Cătălin Predoiu”

Adrian Baboi-Stroe, fost secretar de stat în Ministerul Justiției în timpul guvernării Cioloș, arată, într-o postare de pe pagina sa de Facebook, că articolul de lege care i-a adus lui...

4 comentarii
Alte articole despre:  excludere, Magistratura, CSM, Cristian Danilet
Laura Ștefan, expert anti-corupție, despre excluderea din magistratură a lui Cristi Danileț. „Problema justiției nu e TikTok, ci răspunsul modest și adesea inadecvat la abuzurile împotriva minorilor"

14 Decembrie 2021 - Laura Ștefan, expert anti-corupție, despre excluderea din magistratură a lui Cristi Danileț. „Problema justiției nu e TikTok, ci răspunsul modest și adesea inadecvat la abuzurile împotriva minorilor"

Laura Ștefan, expert anti-corupție în cadrul ong-ului EFOR, a criticat decizia Secției pentru judecători a CSM de luni, 13 decembrie, prin care judecătorul Cristi Danileț a fost exclus din...

21 comentarii
Alte articole despre:  Cristi Danilet CSM, Cristi Danilet judecator, CSM, Justitie
Mircea Cărtărescu: „Excluderea lui Cristi Danileţ din magistratură este una dintre cele mai mari mizerii din ultimii ani”

14 Decembrie 2021 - Mircea Cărtărescu: „Excluderea lui Cristi Danileţ din magistratură este una dintre cele mai mari mizerii din ultimii ani”

Scriitorul Mircea Cărtărescu afirmă că excluderea judecătorului Cristi Danileţ din magistratură este ”una dintre cele mai mari mizerii din ultimii ani”, argumentând că acesta simboliza...

15 comentarii
Alte articole despre:  Cristi Danilet CSM, Cristi Danilet judecator, CSM
Dacian Cioloș sare în apărarea lui Cristi Danileț: ”PNL, PSD şi UDMR încep distrugerea justiţiei”

13 Decembrie 2021 - Dacian Cioloș sare în apărarea lui Cristi Danileț: ”PNL, PSD şi UDMR încep distrugerea justiţiei”

Preşedintele USR, Dacian Cioloş, a reacționat dur luni, 13 decembrie, după anunțul privind posibila excludere a judecătorului Cristi Danileţ de la Tribunalul Cluj din magistratură. Liderul...

20 comentarii
Alte articole despre:  excludere magistratura Danilet, Dacian Cilos, liderul USR, coalitie pnl psd udmr, independenta Justitiei, Klaus Iohannis
Filmele pentru care judecătorul Cristi Danileț a fost exclus din magistratură VIDEO

13 Decembrie 2021 - Filmele pentru care judecătorul Cristi Danileț a fost exclus din magistratură VIDEO

Judecătorul Cristi Danileţ a reacționat luni seară, 13 decembrie, la decizia privind excluderea sa din magistratură. Magistratul consideră că postările care au stat la baza sancționării...

21 comentarii
Alte articole despre:  Cristi Danilet, judecator exclus magistratura, CSM, videoclipuri tiktok
Cristi Dănileţ a fost exclus din magistratură pentru filmulețe publicate pe TikTok. Reacția judecătorului: "Într-unul tai gardul viu de acasă, în celălalalt curăț o piscină"

13 Decembrie 2021 - Cristi Dănileţ a fost exclus din magistratură pentru filmulețe publicate pe TikTok. Reacția judecătorului: "Într-unul tai gardul viu de acasă, în celălalalt curăț o piscină"

Consiliul Superior al Magistraturii a decis luni, 13 decembrie, excluderea din magistratură a judecătorului Cristi Dănileţ pentru ”manifestări pe reţelele de socializare”. Judecătorul a...

28 comentarii
Alte articole despre:  cristi danilet exclus magistratura, filmulete tiktok, sentinta csm danilet

Top 3 știri din presa centrală

Cel mai cool prim-ministru din lume și fotografia care face ravagii pe Instagram. "Pregătită să ia cu asalt festivalul Flow"
Sanna Marin, politiciana ajunsă în atenția publicului din întreaga lume prin aparițiile sale mediatizate, a publicat o nouă fotografie...

Comisarii ANPC vor închiderea unor mari lanțuri de supermarketuri din sudul litoralului. „Consumatorii aflaţi la cumpărături erau tare intrigaţi de acţiunea noastră”
Comisarii de la Protecţia Consumatorilor au propus închiderea temporară pentru o perioadă de până la 6 luni a cinci magazine aparţinând...

Aroganța unei șoferițe care se grăbea să ajungă la mare. Cum a intrat pe contrasens în mijlocul autostrăzii VIDEO
O maşină a fost filmată în timp ce rula pe contrasens, la urcarea pe autostrada A4, dinspre Valu lui Traian, în judeţul Constanţa....
  1. Modelele de mașini care sunt ținte ușoare pentru hoți. Vehicule furate în mai puțin de un minut folosind un încărcător USB
  2. Moment istoric: începe construcția autostrăzii așteptate de 30 de ani. "Nimic nu împiedică asocierea să finalizeze în 20 de luni acest proiect"
  3. Superbolid de 370.000 de euro adus la RAR: "Întrebați-l pe dom' șofer dacă este mulțumit de ea, că nu prea văd să își cumpere lumea"
  4. Avertisment de la angajata unui hotel pentru cei care merg în vacanță: "Acele lucruri sunt curățate poate o dată pe an" VIDEO
  5. Cum a pedepsit-o Booking.com pe rusoaica care s-a filmat hărțuind refugiate din Ucraina: "Mi-au distrus vacanța!" VIDEO
  6. O româncă a vrut să meargă în Grecia, dar a rezervat din greșeală în Cipru. A realizat abia după trei luni: ”Acum avem o problemă”
  7. Pentru prima dată Putin ar arunca în luptă o nouă armă: Aeronava invizibilă S-70 nedetectabilă pe radare VIDEO
  8. Ce se întâmplă când faci "pana prostului" cu mașina electrică: "Nu cred sa meargă cu generator. Nu are împământare"
  9. Război în Ucraina. Explozii în apropierea aerodromului „Ziabrovka” din Belarus, transformat de ruși în bază militară
  10. Turiști înșelați cu o notă de 510 dolari "în cel mai rău loc din Grecia". "Două cizme uriașe pline cu câte un litru jumătate de bere"