Primarul PNL din Mogoșoaia i-a cerut demisia colegului liberal implicat în violențele din Consiliul Local

Sambata, 29 Ianuarie 2022, ora 16:22
1980 citiri
Primarul PNL din Mogoșoaia i-a cerut demisia colegului liberal implicat în violențele din Consiliul Local
Valentin Ene (dreapta) și Dinu Gheorghe (PMP) sunt cei doi consilieri care au agresat o colegă de la USR

Primarul comunei Mogoşoaia Paul Precup i-a solicitat sâmbătă, 29 ianuarie, demisia din PNL şi din Consiliul Local, colegului de partid Valentin Ene, după ce acesta a îmbrâncit o consilieră de la USR.

„Am analizat toate imaginile apărute în spaţiul public. Este foarte clar, nu e niciun semn de întrebare. Consilierul liberal a greşit grav. I-am telefonat astăzi şi i-am cerut demisia din PNL, dar şi din Consiliul Local. Sper ca săptămâna viitoare, când situaţia medicală îmi va permite să ajung la birou, să găsesc demisia pe masă! Violenţă de orice fel nu trebuie tolerată. Vă cer scuze încă o dată pentru acest incident regretabil!”, a scris Paul Precup, sâmbătă pe Facebook.

Florin Cîţu a afirmat, întrebat sâmbătă despre consilierul local al PNL implicat în agresarea verbală şi fizică a unei femei, la o şedinţă de consiliul local, că acesta a fost suspendat din toate funcţiile politice de către liderul PNL Ilfov, iar dacă se dovedeşte a fi vinovat, atunci acesta va fi exclus din partid.

Reacţia vine după ce reprezentanţii USR au afirmat că o consilieră locală din Mogoşoaia, Felicia Ienculescu-Popovici, a fost agresată verbal şi fizic, joi seară, la o şedinţă, de către doi consilieri locali - Valentin Ene (PNL) şi Dinu Gheorghe (PMP), unul dintre ei spunându-i că „şi dacă face puşcărie, o bagă în scaun cu rotile”. Felicia Ienculescu-Popovici anunţă că a depus plângere la Poliţie.

De asemenea, consilierul local al PMP Dinu Gheorghe, implicat în incidentele de la Mogoşoaia, a demisionat din partid.

#excluderi PNL, #violente mogosoaia, #Florin Citu, #primar mogosoaia , #stiri PNL