Explicațiile hilare ale șefului delegației României la Eurovision. Cum justifică faptul că piesa lui Theodor Andrei n-a obținut niciun punct

Sambata, 27 Mai 2023, ora 05:56
3590 citiri
Explicațiile hilare ale șefului delegației României la Eurovision. Cum justifică faptul că piesa lui Theodor Andrei n-a obținut niciun punct
Theodor Andrei n-a obținut niciun punct la Eurovision FOTO facebook

Piesa interpretată de Theodor Andrei la cel mai cunoscut concurs de muzică din Europa a obţinut un record negativ - cea mai slabă participare a României de până acum.

Rezultatul negativ înregistrat anul acesta de România la Eurovision a fost explicat de șeful delegației în fața Consiliului de Administrație al TVR.

„Consider că produsul nostru, deși corect și valoros din punct de vedere artistic și tehnic, s-a dovedit inadecvat așteptărilor publicului care a votat. În sprijinul acestei idei amintesc că San Marino, tot cu piesa rock, a avut zero puncte, Irlanda tot cu piesă rock nu s-a calificat, iar Germania care a intrat direct în finală, tot cu o piesă rock, a terminat pe ultimul loc”, a spus Mihai Predescu, managerul Eurovision România, conform libertatea.ro.

În prealabil, Predescu a întocmit un întreg dosar de informare, în care justifică rezultatul nul înregistrat de Theodor Andrei. „Consider că sunt două elemente care au condus la acest rezultat neașteptat și nesatisfăcător”, își începe expunerea șeful delegației române.

Apoi a detaliat pentru membrii Consiliului de Administraţie al SRTv: „Primul este noul sistem de vot din semifinale. Ediția din acest an a fost prima în care în semifinală a votat doar publicul. Publicul din cele 16 țări participante, mai puțin țara proprie. (…) Numărul de voturi primite în fiecare țară au fost transformate în puncte. (…) Apoi rezultatele pe țări s-au cumulat. România a primit voturi, însă nu suficiente cât să se situeze pe primele 10 locuri (n.r. – care să primească puncte într-un top final)”.

#explicatii, #Romania, #eurovision, #Theodor Andrei, #punctaj nul, #hilar , #stiri media