Fetiţa de 3 ani rănită grav după ce o rulotă de fast-food a explodat a fost adusă la Bucureşti cu arsuri pe faţă, mâini şi picioare

Marti, 24 Ianuarie 2023, ora 08:58
3906 citiri
Fetiţa de 3 ani rănită grav după ce o rulotă de fast-food a explodat a fost adusă la Bucureşti cu arsuri pe faţă, mâini şi picioare
Explozia unei butelii a declanșat un incendiu care a distrus rulota și o mașină din apropiere FOTO Digi24

Fetiţa de 3 ani rănită după ce o rulotă unde se vindeau produse de tip fast-food a explodat luni, la Botiza, a fost adusă la Spitalul ”Grigore Alexandrescu” din Bucureşti. Copilul este intubat şi are arsuri de gradul l pe faţă, mâini şi gambe, reprezentând 15% din suprafaţa corpului.

”Fetiţa de 3 ani a fost adusă intubată, cu arsuri de gradul ll (mediu) la nivelul feţei, mâinilor, gambelor”, au transmis pentru News.ro reprezentanţii unităţii sanitare.

Zilele următoare, în funcţie de evoluţia locală, se va decide dacă va necesita vreo intervenţie chirurgicală de grefare, au precizat ei.

O explozie urmată de incendiu s-a produs, luni, la o rulotă în care se pregăteau spre vânzare produse de tip fast-food, aflată în localitatea maramureşeană Botiza, iar în urma deflagraţiei, cinci persoane, printre care şi fetiţa de 3 ani, au fost transportate de urgenţă la spital.

”Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au identificat în centrul comunei o rulotă aflată în staţionare, care avea destinaţia de preparare şi comercializare produse fast food, iar în interior îşi desfăşurau activitatea un bărbat de 27 de ani şi o femeie de 25 de ani, ambii din Botiza. La un moment dat s-a produs o explozie, din care a rezultat vătămarea corporală a cinci persoane, respectiv a celor doi care îşi desfăşurau activitatea în rulotă, şi a altor trei persoane în vârstă de 3, 28 şi 38 de ani din Botiza”, a precizat IPJ Maramureş.

Din primele cercetări, potrivit ISU Maramureş, se pare că explozia urmată de incendiu s-a produs din cauza unei butelii.

Iniţial, toţi cei cinci răniţi au fost transportaţi la Spitalul din Sighetu Marmaţiei unde s-a luat decizia de a fi transferaţi la Spitalul Judeţean Baia Mare. Ulterior, medicii au decis să solicite intervenţia elicopterului SMURD care l-a preluat pe copilul de 3 ani şi l-a transferat la Bucureşti.

În cauză, poliţiştii fac cercetări într-un dosar pentru vătămare corporală din culpă, distrugere din culpă şi nerespectarea măsurilor de securitate în muncă.

Quarterly Report - evenimentul #1 pentru companii la BVB

Două transportoare blindate rusești explodează simultan. Momentul, surprins de o dronă VIDEO
Două transportoare blindate rusești explodează simultan. Momentul, surprins de o dronă VIDEO
Două transportoare blindate rusești au explodat simultan, după ce au călcat pe mine anti-tanc. Momentul a fost surprins de camera video de pe o dronă și publicat pe rețelele sociale. VIDEO...
Cinci oameni au ajuns la spital cu arsuri grave după ce locuința lor a fost cuprinsă de flăcări
Cinci oameni au ajuns la spital cu arsuri grave după ce locuința lor a fost cuprinsă de flăcări
Cinci persoane au ajuns la spital cu arsuri de gradele I, II şi III în urma unui incendiu care a izbucnit la o casă din municipiul Buzău. Potrivit ISU Buzău, la faţa locului s-au deplasat...
#explozie, #rulota fast food, #explozie butelie, #ranit explozie, #arsuri, #Spital Arsi , #explozie