Explozie urmată de incendiu la un apartament de bloc. O victimă, cu arsuri pe jumătate din corp, a fost preluată cu elicopterul SMURD

Joi, 16 Februarie 2023, ora 15:28
1428 citiri
Explozie urmată de incendiu la un apartament de bloc. O victimă, cu arsuri pe jumătate din corp, a fost preluată cu elicopterul SMURD
Victima a fost preluată semiconștientă cu elicopterul FOTO / https://www.opiniatimisoarei.ro

Mai multe persoane s-au autoevacuat în urma unei explozii într-un bloc din comuna timișoreană Nădrag.

UPDATE 15.33 Pompierii au precizat că explozia a fost urmată de incendiu şi s-a produs într-un apartament de la etajul al doilea, scrie news.ro.

Victima este un bărbat de aproximativ 30 de ani, care a suferit arsuri pe jumătate din suprafaţa corporală, fiind preluat şi transportat către elicopterul SMURD.

Doar două persoane au fost evacuate din imobil.

Știre inițială

Pompierii au fost solicitați în jurul orei 14.15 să intervină la un apartament situat la etajul IV al unui bloc, din comuna Nădrag.

”La locul evenimentului s-au deplasat 12 pompieri din cadrul Detașamentului Lugoj cu o  autospecială de primă intervenție și comandă, o autospeciala de stingere, o autoscară mecanică de lucru și salvare de la înălțime și o ambulanța SMURD”, anunță cei de la ISU Timiș.

Ei sunt ajutați și de Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Nădrag.

”La sosirea echipajelor a fost identificată o victimă, de sex masculin, semi-conștientă, cu arsuri pe corp. Acesta va fi preluată de către elicopterul SMURD și transportată la spital.

17 persoane s-au autoevacuat, iar alte 2 persoane au fost evacuate de către pompieri”, mai anunță ISU Timiș.

#explozie, #incendiu, #pompieri, #victima, #nadrag, #Timis , #incendiu