Un profesor de la Stanford aduce cea mai convingătoare dovadă: ”Extratereștrii au fost pe Pământ de mult timp” VIDEO

Marti, 30 Mai 2023, ora 01:51
8952 citiri
Un profesor de la Stanford aduce cea mai convingătoare dovadă: ”Extratereștrii au fost pe Pământ de mult timp” VIDEO
Nave spațiale OZN surprinse în Statele Unite FOTO: Fox News

În timpul conferinței SALT iConnections desfășurată săptămâna trecută în Manhattan, din New York, Statele Unite, dr. Garry Nolan, profesor de la Universitatea Stanford a făcut câteva declarații care surprind lumea. El a spus că ”extratereștrii au fost pe Pământ de mult timp și sunt încă aici”.

În plus, Nolan susține că există experți care lucrează la ingineria inversă a navelor spațiale prăbușite necunoscute și că există ”dovezi convingătoare” privind obiectele zburătoare neidentificate – OZN-uri -, iar guvernul american cercetează acest fenomen neobișnuit, potrivit Fox News.

Dr. Garry Nolan a făcut declarațiile îndrăznețe în timpul conferinței SALT iConnections de săptămâna trecută din Manhattan, New York, în timpul unei sesiuni numită „Pentagonul, inteligența extraterestră și OZN-urile prăbușite”.

NASA avertizează omenirea: Vom avea doar 30 de minute înainte ca o furtună solară ucigașă să lovească Pământul VIDEO

Gazda, Alex Klokus, a spus că este greu de crezut acest lucru și i-a cerut să atribuie o probabilitate acelei afirmații că viața extraterestră a vizitat Pământul. „100 la sută”, a răspuns Nolan.

„Cred că este o formă avansată de inteligență care folosește un fel de intermediari”, a spus Nolan. „Nu este problema că se plimbă printre noi purtând un costum de piele. O să pui acolo ceva despre care eu îl consider un test de inteligență.”

El a spus că ”este ca și la triburile native din America de Sud când au văzut pentru prima dată navele spaniole. Nu știau ce văd, dar era ieșit din comun. Ei nu știau ce văd sau cine sunt sau ce urmează”, a spus Nolan.

„Apar și spun cine dintre voi este suficient de inteligent pentru a realiza la ce privești... „Poți să vezi ce este în fața ta pentru ceea ce este cu adevărat? Puteți vedea punctul de date anormal?"

Descoperire surprinzătoare despre sănătatea inimii: Consumul zilnic al unor alimente, la fel de bun ca 4.000 de pași

„Cea mai convingătoare dovadă”, potrivit lui Nolan, este modul în care guvernul SUA a gestionat UAP-urile – fenomene anormale neidentificate, care este un cuvânt derivat din guvern care înseamnă OZN – în ultimii doi ani.

Aceasta include crearea Biroului de Rezolvare a Anomaliilor pentru toate domeniile (AARO) în cadrul Departamentului de Apărare, care are sarcina de a investiga potențialele observații ale aparițiilor OZN și audierile publice ale Senatului despre OZN-uri.

Cea mai recentă audiere a avut loc pe 19 aprilie în fața Subcomisiei pentru amenințări și capacități emergente pentru serviciile armate din Senat, despre care Nolan a spus că „a creat un cuib de viespi în Washington”.

„Apoi experiențele mele personale cu o persoană care a fost implicată în colectarea informațiilor originale”, a spus Nolan, „și experiențele mele cu oameni care au lucrat sau lucrează la programe de inginerie inversă ale navelor spațiale doborâte”. Nolan a spus că cunoștea oameni care lucrau la ingineria inversă a unei nave spațiale doborâte.

"Nu sunt îngrijorat că (extratereștrii) vin și ne năvălesc sau ne iau femeile și copiii. Aceasta nu este preocuparea mea. Preocuparea mea este cum le folosim."

Eveniment Quarterly Report

Referat DNA: Baronul PSD Dumitru Buzatu făcea presiuni asupra subalternilor care se ocupau de derularea proiectelor finanţate din fonduri europene
Referat DNA: Baronul PSD Dumitru Buzatu făcea presiuni asupra subalternilor care se ocupau de derularea proiectelor finanţate din fonduri europene
Preşedintele Consiliului Judeţean Vaslui, Dumitru Buzatu, făcea presiuni asupra subalternilor săi care se ocupau de derularea unor proiecte finanţate din fonduri europene pentru ca unele sume...
Trecutul puțin știut al lui Dumitru Buzatu: a scris la un ziar celebru, în "grupul acela formidabil": "Un tânăr de treabă ajuns o otreapă"
Trecutul puțin știut al lui Dumitru Buzatu: a scris la un ziar celebru, în "grupul acela formidabil": "Un tânăr de treabă ajuns o otreapă"
Baronul PSD Dumitru Buzatu este amintit de foști colegi de facultate din Iași. În studenție, politicianul ajuns stăpânul "moșiei" Vaslui era apreciat și considerat un tânăr de viitor....
#extraterestrii, #extraterestri Pamant, #extraterestri OZN, #extraterestri NASA, #OZN extraterestri, #aparitii OZN SUA video , #stiri externe