Veste bună pentru utilizatorii Facebook. O setare importantă a profilului a fost extinsă la nivel global

Miercuri, 02 Noiembrie 2022, ora 18:45
2968 citiri
Veste bună pentru utilizatorii Facebook. O setare importantă a profilului a fost extinsă la nivel global
”Professional Mode” oferă utilizatorilor posibilitatea să creeze un profil separat FOTO Pixabay

Meta a anunțat extinderea la nivel global a setării ”modul profesional” pentru profilele tuturor utilizatorilor Facebook.

Acest lucru înseamnă că toți utilizatorii își vor putea monetiza conținutul.

”Professional Mode” este similar cu ”Pages” deoarece oferă utilizatorilor posibilitatea să creeze un profil separat pentru a posta pe rețeaua socială.

Într-o postare pe blog, Facebook a subliniat că vede această schimbare ca pe o modalitate de ”a câștiga bani din diverse programe de monetizare”, prin care oamenii se pot conecta cu urmăritorii într-un mod diferit, potrivit Adevărul.

Setarea profilului le oferă creatorilor acces la funcții de monetizare și instrumente de analiză, cum ar fi Reels Play de la Facebook, care permite câștigarea banilor pe videoclipurile postate de aceștia. De asemenea, ”Professional Mode” le oferă creatorilor eligibili acces la Stars, care permite câștigarea banilor direct de la urmăritorii de pe Reels, în direct, dar și la cerere.

În plus, creatorii din acest mod vor avea acces la abonamente, ceea ce le oferă posibilitatea de a partaja pe rețeaua de socializare conținut destinat exclusiv abonaților. Abonamentele nu au fost încă implementate complet, fiind încă în faza de testare.

”Professional Mode vă permite să vă construiți o audiență globală de abonați, rămânând în același timp conectat cu prietenii și familia de pe profilul personal de Facebook. Pe măsură ce publicați conținut public, veți avea acces la funcții concepute pentru a vă ajuta să obțineți și să atrageți noi urmăritori, care anterior erau disponibile doar pe Pages”, a mai transmis compania.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
#facebook utilizatori, #setare, #profil facebook, #monetizare facebook, #continuare , #Facebook