Actiunile Facebook, tranzactionate din 7 decembrie si in Romania

Joi, 29 Noiembrie 2012, ora 20:10
1285 citiri
Actiunile Facebook, tranzactionate din 7 decembrie si in Romania

Incepand de luna viitoare, actiunile Facebook vor fi tranzactionate la Bursa de Valori Bucuresti, avand ca intermediar compania SSIF Tradeville, specializata in tranzactionarea online.

Astfel, actiunile Facebook vor putea fi tranzactionate de investitorii romani incepand cu ziua de vineri, 7 decembrie, se arata intr-un comunicat al Tradeville remis joi Ziare.com.

Facebook a fost listata la bursa pe 18 mai 2012, 18% dintre actiuni fiind controlate de fondatorul si CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg. Compania detine cea mai mare retea sociala din lume si a fost lansata in februarie 2004, ajungand la un miliard de utilizatori.

Cu ocazia lansarii Facebook la BVB, in zilele de 7 si 8 decembrie, are loc Targul de Investitii la Bursa.

Evenimentul este dedicat promovarii investitiilor pe piata de capital, iar in cadrul acestuia vizitatorii au posibilitatea de a discuta cu traderi, brokeri si analisti despre oportunitatile momentului si despre modul de a accesa direct pietele internationale sau de a achizitiona actiuni ale companiilor straine direct de la Bucuresti.

Targul se adreseaza atat investitorilor experimentati, cat si celor incepatori, iar participarea este gratuita.

I.S.

Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de iPad Air, care, pentru prima dată, va include două dimensiuni diferite, urmând exemplul liniei iPad Pro. Potrivit ultimelor rapoarte,...
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
YouTube a implementat recent un nou codec destinat îmbunătățirii eficienței compresiei video, dar această schimbare a generat probleme pentru utilizatorii de dispozitive mai vechi, inclusiv...
#actiuni Facebook Romania, #actiuni Facebook Bursa Valori Bucuresti, #tranzactionare actiuni Facebook , #bursa