Ziare.com

Actiunile Facebook, tranzactionate din 7 decembrie si in Romania

Joi, 29 Noiembrie 2012, ora 20:10

   

Actiunile Facebook, tranzactionate din 7 decembrie si in Romania
Incepand de luna viitoare, actiunile Facebook vor fi tranzactionate la Bursa de Valori Bucuresti, avand ca intermediar compania SSIF Tradeville, specializata in tranzactionarea online.

Astfel, actiunile Facebook vor putea fi tranzactionate de investitorii romani incepand cu ziua de vineri, 7 decembrie, se arata intr-un comunicat al Tradeville remis joi Ziare.com.

Facebook a fost listata la bursa pe 18 mai 2012, 18% dintre actiuni fiind controlate de fondatorul si CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg. Compania detine cea mai mare retea sociala din lume si a fost lansata in februarie 2004, ajungand la un miliard de utilizatori.

Cu ocazia lansarii Facebook la BVB, in zilele de 7 si 8 decembrie, are loc Targul de Investitii la Bursa.

Cele mai dorite beneficii extrasalariale la cele mai bune costuri pentru compania ta: card de masa Up Dejun cu 0 costuri de emitere + abonament medical Regina Maria la cel mai bun pret de pe piata: de la 3 euro/luna/angajat. Obtine oferta AICI!

Evenimentul este dedicat promovarii investitiilor pe piata de capital, iar in cadrul acestuia vizitatorii au posibilitatea de a discuta cu traderi, brokeri si analisti despre oportunitatile momentului si despre modul de a accesa direct pietele internationale sau de a achizitiona actiuni ale companiilor straine direct de la Bucuresti.

Targul se adreseaza atat investitorilor experimentati, cat si celor incepatori, iar participarea este gratuita.

I.S.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1121 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor