Ziare.com

Actiunile Facebook, tranzactionate pe BVB incepand de vineri

Luni, 03 Decembrie 2012, ora 19:50

   

Actiunile Facebook, tranzactionate pe BVB incepand de vineri
Actiunile Facebook vor putea fi tranzactionate pe Bursa de Valori Bucuresti (BVB) incepand de vineri.

Potrivit comunicatului remis Ziare.com, deschiderea sedintei de tranzactionare va fi oficiata de catre reprezentanti ai Tradeville, cei care au adus aceste actiuni pe bursa romaneasca, si ai BVB.

Lansarea are loc in cadrul Targului de investitii la Bursa organizat de SSIF Tradeville, care se desfasoara in perioada 7-8 decembrie 2012.

Actiunile Facebook, tranzactionate din 7 decembrie si in Romania

Motiveaza-ti angajatii cu mixul perfect de beneficii extrasalariale! Alege cardul de masa Up Dejun cu cost 0 si ai abonamente medicale Regina Maria de la 3 EUR/angajat. Afla mai multe AICI!

Facebook a fost listata la bursa americana pe 18 mai 2012, 18% dintre actiuni fiind controlate de fondatorul si CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg.

In primele patru luni, pretul lor a scazut puternic, de la 38 de dolari la listare, la aproape 18 dolari.

Ulterior, actiunile au inceput sa recastige teren, iar de la inceputul lunii septembrie, pretul a urcat cu aproximativ 38%, astfel ca a ajung in jurul sumei de 36 de dolari, cu 30% sub cel la care s-a listat compania.

Compania detine cea mai mare retea sociala din lume si a fost lansata in februarie 2004, ajungand la un miliard de utilizatori.

C.P.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 772 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor