Pretul titlurile Facebook, la nivel minim

Marti, 05 Iunie 2012, ora 21:11
2031 citiri
Pretul titlurile Facebook, la nivel minim
Foto: Daylife

Pretul actiunilor Facebook au ajuns, luni, la un nivel minim record de la listarea pe bursa din New York.

Pretul a scazut cu 3 procente, pana la nivelul de 26,90 de dolari/titlu, dupa ce, pe 18 mai, pretul de incepere al tranzactiilor a fost de 38 de dolari, relateaza Bloomberg.

Astfel, de la oferta publica initiala, pretul actiunilor retelei de socializare a pierdut 29 de procente.

In momentul IPO, grupul de intermediari, condusi de Morgan Stanley, a stabilit un pret care evalua compania la 107 ori nivelul castigurilor raportate in ultimele 12 luni, un nivel mai ridicat decat companiile monitorizate de indicele Standard & Poor's 500, cu numai doua exceptii.

In incercarea de a atrage mai multi utilizatori si mai multa reclama, pentru a-si spori veniturile si, in acelasi timp, atractivitatea pentru investitori, Facebook este in cautarea unei metode prin care sa permita accesul si copiilor sub 13 ani la reteaua de socializare, potrivit unei surse.

Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de iPad Air, care, pentru prima dată, va include două dimensiuni diferite, urmând exemplul liniei iPad Pro. Potrivit ultimelor rapoarte,...
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
YouTube a implementat recent un nou codec destinat îmbunătățirii eficienței compresiei video, dar această schimbare a generat probleme pentru utilizatorii de dispozitive mai vechi, inclusiv...
#pret minim actiuni Facebook, #scadere pret actiuni Facebook , #bursa