Ziare.com

Aplicatie Facebook pentru Google Glass

de Bogdana Boga
Vineri, 17 Mai 2013, ora 09:33

   

Aplicatie Facebook pentru Google Glass
Facebook a lansat, joi, o versiune a aplicatiei sale pentru Google Glass.

Aplicatia permite utilizatorilor sa incarce imagini direct de pe Google Glass pe profilul lor de Facebook, arata CNet. De asemenea, explicatiile foto pot fi urcate pe FB prin simpla lor rostire cu voce tare.

Deocamdata, utilizatorii nu pot tagui persoanele din fotografiile lor direct de pe ochelarii Google, aceasta optiune fiind disponibila doar de la computer sau un dispozitiv mobil.

"De abia asteptam sa traim experienta Facebook de pe noi tipuri de dispozitive mobile. Acesta este doar un prim pas", a scris pe blog Erick Tseng, oficial al retelei de socializare.

Cele mai dorite beneficii extrasalariale la cele mai bune costuri pentru compania ta: card de masa Up Dejun cu 0 costuri de emitere + abonament medical Regina Maria la cel mai bun pret de pe piata: de la 3 euro/luna/angajat. Obtine oferta AICI!

Pentru a putea accesa Facebook de pe ochelarii Google, un utilizator trebuie mai intai sa activeze optiunea Facebook for Glass de pe pagina MyGlass. De asemenea, utilizatorii trebuie sa seteze contactele pe MyGlass.

Dupa ce face o fotografie, utilizatorul trebuie sa selecteze butonul de "share" si sa decida cine doreste sa vada acea poza: doar el, prietenii de pe FB sau toata lumea.

Lansati recent pentru un numar limitat de utilizatori, ochelarii Google se afla la inceput de drum si e prea devreme pentru a spune daca se vor bucura de succes.

Si Twitter a anuntat, joi, ca a creat o aplicatie pentru Google Glass. Iar Google a confirmat ca are in lucru o aplicatie de streaming video.

Ochelarii Google, interzisi inainte de a fi lansati?

Lansarea ochelarilor Google a fost anuntata in februarie, iar tehnologia pe care o au la baza ajuta la identificarea tuturor sunetelor si detaliilor din mediul incojurator, permit accesul la Internet si GPS.

Ochelarii, care vor fi pusi in vanzare spre sfarsitul acestui an, contin o baterie, un computer miniatural, o camera de luat vederi si o legatura wireless la Internet.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1347 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor