Obama: Suntem natiunea Google si Facebook

Vineri, 28 Ianuarie 2011, ora 10:01
1895 citiri
Obama: Suntem natiunea Google si Facebook

In discursul despre starea natiunii americane, pe care presedintele Barack Obama l-a adresat in fata Congresului, liderul de la Casa Alba a numit America, natiunea Google si Facebook.

Aceasta mentiune nu a fost intamplatoare. Pe de o parte, Obama a fost dintotdeauna un mare sustinator al social media, potrivit Mashable.

Pe de alta parte, mentionarea Google in discursul sau vine la putin timp dupa ce gigantul IT a anuntat ca ar putea angaja peste 6.000 de oameni, in acest an, potrivit Associated Press.

In interventia sa, Obama a pronuntat cuvantul "job" de 25 de ori. "Niciunul dintre noi nu poate spune cu exactitate care va fi urmatoarea mare industrie sau unde vor aparea noi locuri de munca.

"Acum 30 de ani, nu ne gandeam ca o sa apara Internetul, care sa duca la o revolutie economica. Ceea ce putem face, ceea ce America face mai bine ca oricine, este sa alimentam creativitatea si imaginatia oamenilor.

Suntem natiunea care produce masinile de pe autostrazi si computerele din birouri, natiunea lui Edison si a fratilor Wright, natiunea Google si Facebook", a spus Obama in discursul sau. Citeste mai multe despre Obama: Suntem natiunea Google si Facebook pe Business24.ro.

Descarca instrumentul care asigura protectia copilului pe Internet, ControlInternet.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

The Boring Phone: dispozitivul destinat să combată dependența de smartphone-uri
The Boring Phone: dispozitivul destinat să combată dependența de smartphone-uri
HMD a anunțat lansarea unui nou model de telefon: The Boring Phone. Produsul va fi prezentat în cadrul unui eveniment la Milan Design Week, pe data de 18 aprilie. Telefonul face parte dintr-o...
Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
În ultima perioadă, un număr ridicat de utilizatori Samsung a raportat apariția unor linii verzi pe ecranul telefoanelor lor, fenomen care pare să fi reapărut după o actualizare recentă de...
#generatie Facebook, #natiune Google , #Google