Ce-a facut Mark Zuckerberg pentru ca sotia lui sa poata dormi mai bine. Ideea e "la liber" - oricine o poate folosi

Luni, 29 Aprilie 2019, ora 07:09
22899 citiri
Ce-a facut Mark Zuckerberg pentru ca sotia lui sa poata dormi mai bine. Ideea e "la liber" - oricine o poate folosi
Foto: Instagram/Mark Zuckerberg

Desi poate parea ca Mark Zuckerberg si sotia sa, Priscilla Chan, traiesc o viata lipsita de griji, dat fiind faptul ca fondatorul Facebook are o avere de peste 71 de miliarde de dolari, lucrurile nu stau tocmai asa. Cei doi sunt parinti si, ca mai toti parintii de copii mici, au probleme cu somnul.

Ce il diferentiaza pe miliardar de restul oamenilor e dorinta si capacitatea de a rezolva problemele, oricat de minore ar parea ele, arata Business Insider.

Mark Zuckerberg a postat o fotografie cu cea mai recenta inventie a sa, una care, pana acum, a ajutat-o pe sotia sa doarma mai bine.

Intr-o postare pe retelele de socializare, miliardarul a scris: "Sa fii mama e greu, iar de cand avem copii, Priscilla se confrunta cu probleme in timpul somnului. Se trezeste si verifica ora pe telefon, pentru a vedea daca nu cumva fetele ar trebui sa se trezeasca in curand.

Apoi, stiind cat e ceasul, se streseaza si nu mai poate adormi la loc", a scris miliardarul pe Facebook si Instagram, postand si fotografia cu inventia sa: o cutie din lemn, de sub care se iveste o lumina foarte slaba, emisa doar intre orele 6-7 dimineata.

View this post on Instagram

Being a mom is hard, and since we've had kids Priscilla has had a hard time sleeping through the night. She'll wake up and check the time on her phone to see if the kids might wake up soon, but then knowing the time stresses her out and she can't fall back asleep. So I worked on building her what I call the "sleep box". It sits on her nightstand, and between the hours of 6-7am it emits a very faint light -- visible enough that if she sees it she'll know it's an okay time for one of us to get the kids, but faint enough that the light won't wake her up if she's still sleeping. And since it doesn't show the time, if she wakes up in the middle of the night, she knows to just go back to sleep without having to worry about what time it is. So far this has worked better than I expected and she can now sleep through the night. As an engineer, building a device to help my partner sleep better is one of the best ways I can think of to express my love and gratitude. A bunch of my friends have told me they'd want something like this, so I'm putting this out there in case another entrepreneur wants to run with this and build sleep boxes for more people!

A post shared by Mark Zuckerberg (@zuck) on

Cutia, de mici dimensiuni, dupa cum se poate vedea din fotografia posta de Zuckerberg, sta pe noptiera sotiei sale. Atunci cand lumina e vizibila, Priscilla stie ca e momentul ca ea ori sotul ei sa le trezeasca pe cele doua fete. Totusi, lumina nu o va trezi daca doarme adanc.

Iar cum cutia nu afiseaza ora, daca Priscilla se trezeste in timpul noptii, va sti ca e inca prea devreme sa se ridice din pat, asa ca se va culca la loc, fara a se stresa, mai explica sotul ei.

"Pana acum a functionat mai bine decat m-am asteptat", marturiseste Mark Zuckerberg.

"Ca inginer, sa construiesc un dispozitiv care sa o ajute pe partenera mea sa doarma mai bine este una dintre cele mai bune cai de a-mi exprima iubirea si recunostinta pentru ea", mai scrie el, mentionand ca mai multi prieteni i-au spus ca vor si ei asa ceva. E motivul pentru care a postat fotografia online, gandindu-se ca poate cineva va dori sa produca in serie "cutia de dormit".

Citeste si Zuckerberg a devenit al treilea cel mai bogat om din lume si aduce o premiera istorica

A.P.

Ciucă, la 20 de ani de la intrarea României în NATO: ”Aceste două decenii au fost cea mai bună perioadă din istoria noastră”
Ciucă, la 20 de ani de la intrarea României în NATO: ”Aceste două decenii au fost cea mai bună perioadă din istoria noastră”
Preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, afirmă vineri, la 20 de ani de la admiterea României în NATO, că aceste două decenii au reprezentat cea mai bună perioadă din istoria noastră, pe...
Ciolacu: Apartenenţa României la NATO reprezintă o garanţie de securitate pentru ţara noastră. Vom continua să fim un actor influent şi constructiv FOTO/VIDEO
Ciolacu: Apartenenţa României la NATO reprezintă o garanţie de securitate pentru ţara noastră. Vom continua să fim un actor influent şi constructiv FOTO/VIDEO
Marcel Ciolacu, premierul României afirmă, la 20 de ani de la aderarea României la NATO, că apartenenţa României la Organizația Nord Atlantică reprezintă o garanţie de securitate pentru...
#cutie de dormit, #Mark Zuckerberg inventie, #Mark Zuckerberg sotie somn inventie , #Mark Zuckerberg
Comentarii
Poza Socialistwars
Socialistwars
rank 5
Oricine doarme bine noaptea, daca a facut ceva in timpul zilei.