Mark Zuckerberg, despre mesajele care nu au ce cauta pe Facebook

Vineri, 26 Februarie 2016, ora 21:48
4542 citiri
Mark Zuckerberg, despre mesajele care nu au ce cauta pe Facebook
Foto: Facebook/Mark Zuckerberg

Fondatorul si seful executiv al Facebook, Mark Zuckerberg, a declarat, vineri, la Berlin, ca scopul sau este sa elimine mesajele care indeamna la ura de pe reteaua de socializare, transmitand totodata ca are planuri in ce priveste viitorul companiei bazat pe noile tehnologii.

Obama isi face o echipa cu specialisti Apple, Twitter si Facebook pentru lupta cu Statul Islamic

"Discursul care indeamna la ura nu are ce cauta pe Facebook", a spus Zuckerberg la o reuniune publica organizata la Berlin, admitand ca pana in prezent nu a facut o treaba destul de buna in acest sens, scrie DPA.

Seful Facebook a declarat ca a inteles cat de sensibila este chestiunea postarilor care contin indemnuri la ura pe teritoriul Germaniei, pe fondul crizei refugiatilor. "Am inteles mesajul si incercam sa ne descurcam mai bine", a spus Zuckerberg in fata a peste 1.400 de oameni prezenti la intalnire, intr-o fosta cladire a unui depou de autobuze care a fost construita in anii '20 ai secolului trecut.

Zuckerberg a indemnat SUA si alte state sa urmeze exemplul Germaniei, care a primit anul trecut 1,1 milioane de persoane care au cerut azil. "Conducerea Germaniei in criza refugiatilor este un model pentru restul lumii. Este nevoie de curaj si umanitate sa intelegi ca exista oameni care au nevoie de o casa", a spus Zuckerberg.

Seful Facebook a anuntat ca grupul de firme pe care il conduce a donat 1,1 milioane de euro pentru a ajuta la dezvoltarea parteneriatelor in domeniul inteligentei artificiale cu institutii de cercetare din Europa, printre care se numara si Universitatea Tehnica din Berlin. "Sa construiesti masini care sa invete comportamentul uman poate spori potentialul umanitatii", a mai spus Mark Zuckerberg.

Berlinul este un oras "care uneste oamenii", a spus seful companiei care detine cea mai mare retea de socializare din lume.

Zuckerberg a raspuns la diferite intrebari din partea publicului, multe dintre acestea personale, despre viata sa in calitate de tata, despre cainele sau sau ce ar face daca ar fi seful Twitter. Luna trecuta, Facebook a deschis la Berlin un birou pentru a oferi suport pentru utilizatorii retelei de socializare in Germania, care sunt circa 28 de milioane.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Lumea este astăzi un loc mai periculos decât în orice etapă de după Războiul Rece, totuși piețele sunt o imagine a unei nepreocupări nesuficiente, care se limitează la automulțumire, cu...
#Mark Zuckerberg mesaje ura Facebook, #Mark Zuckerberg teroristi, #Mark Zuckerberg imigranti, #Mark Zuckerberg refugiati Germania , #Mark Zuckerberg