Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Promisiunea sefului Facebook: Chiar daca va fi nevoie sa cheltuim miliarde

Duminica, 07 Septembrie 2014, ora 19:47
3949 citiri
Promisiunea sefului Facebook: Chiar daca va fi nevoie sa cheltuim miliarde

Seful companiei din spatele celei mai mari retele sociale din lume sustine ca este dispus sa cheltuiasca oricat este necesar pentru a asigura accesul la Internet pentru toata lumea.

"Simtim ca avem o mare responsabilitate de a aduce Internetul la mai multi oameni. Chiar daca este nevoie ca Facebook sa cheltuiasca miliarde de dolari" pentru acest lucru, a spus Mark Zuckerberg cu ocazia unui eveniment organizat de Carlos Slim, presedintele America Movil, relateaza Bloomberg.

Facebook conecteaza deja pe reteaua sa sociala aproape jumatate din populatia globului care are acces la Internet, avand 1,3 miliarde de utilizatori.

Cu cat mai multi oameni sunt conectati la Internet, cu atat Facebook va avea un spatiu mai mare pentru a creste, in special dupa achizitia in valoare de 19 miliarde de dolari a serviciului de mesagerie pentru telefoane mobile WhatsApp.

"Cred ca WhatsApp va fi platforma de mesagerie de text globala. Cred ca va exista oportunitatea ca WhatsApp sa conecteze doua sau trei miliarde de persoane", a mai spus Zuckerberg.

Zuckerberg a lansat anul trecut initiativa Internet.org care vizeaza conectarea populatiei globului prin intermediul dispozitivelor mobile.

De asemenea, compania lucreaza la mai mult proiecte menite sa aduca Internetul in zone defavorizate cu ajutorul dronelor, satelitilor si laserelor.

C.S.

Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
WhatsApp introduce un meniu de apelare îmbunătățit și o funcție pentru grupuri ascunse în versiunea beta a aplicației. Noua funcție, numită „Hidden Group”, permite crearea și...
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
#Mark Zuckerberg Facebook Internet, #Facebook Internet lume , #Mark Zuckerberg
Comentarii
Poza Salamcusoia
Salamcusoia
rank 5
Eu platesc Internetul cu Gigabytul. Excrocul asta imi fura banii.