Tatal lui Mark Zuckerberg - adevaratul "technology guy"

Vineri, 01 Aprilie 2011, ora 08:50
3654 citiri
Tatal lui Mark Zuckerberg - adevaratul "technology guy"

Adevaratul expert in tehnologie din familia Zuckerberg este tatal tanarului creator al celebrului site de socializare Facebook, Edward Zuckerberg, in varsta de 56 de ani.

Edward este dentist si are un cabinet de stomatologie la Dobbs Ferry, la circa 45 minute de New York, relateaza Webnews.

Detinator al unui iPhone, tatal lui Mark utilizeaza, evident, Facebook pentru a-si face cat mai cunoscut cabinetul, pagina web a acestuia numarand mai bine de 1.100 de fani.

Cu mult timp inainte ca Mark sa devina cel mai tanar miliardar din lume, tatal sau era deja fascinat de lumea informaticii - a fost chiar el cel ce i-a dat fiului prima lectie de programare pe un computer Atari 800.

In cadrul cabinetului sau de stomatologie, Edward Zuckerberg a introdus tehnologia in fiecare incapere: pacientii pot urmari emisiuni TV in streaming pe Internet sau pot asculta muzica la iPod, iar biroul este complet lipsit de hartii, toate evidentele fiind gestionate digital.

De 23 de ani, programarile pacientilor sunt fixate pe computer si intreaga corespondenta este scanata si arhivata pe suport electronic.

Potrivit Webnews, pentru Edward Zuckerberg, Facebook e un formidabil instrument de marketing pentru firme, cu atat mai valoros cu cat, pana in prezent, nici un alt site concurent nu a reusit sa atinga performantele "odraslei" lui Mark, nici macar Foursquare.

Edward nu este insa tocmai incantat sa-si desfasoare activitatea medicala in umbra celebritatii fiului sau, dar chiar daca evita sa vorbeasca despre Mark, e mereu gata sa-l apere si sa-si exprime dezaprobarea in ceea ce priveste modul in care David Fincher il descrie in filmul sau "The Social Network".

"Filmul este incorect si provocator", a declarat tatal, nemultumit de faptul ca Mark este descris drept o persoana care infige pumnalul in spatele altora, arogant si neadaptat social, subliniaza sursa.

Citeste si:
Întâlnire de urgență la Guvern după apariția primelor cazuri de infectare cu Omicron. Nicolae Ciucă: ”Nicio clipă nu trebuie pierdută”
Întâlnire de urgență la Guvern după apariția primelor cazuri de infectare cu Omicron. Nicolae Ciucă: ”Nicio clipă nu trebuie pierdută”
Premierul Nicolae Ciucă va avea duminică, 5 decembrie, o întâlnire cu specialiștii din domeniul sănătății pentru a decide măsurile care se impun în urma confirmării primelor cazuri de...
Sorin Grindeanu susține că datorită PSD-ului a fost inaugurat Lotul 2 din Autostrada Sebeş-Turda
Sorin Grindeanu susține că datorită PSD-ului a fost inaugurat Lotul 2 din Autostrada Sebeş-Turda
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a afirmat, sâmbătă, la Brăila, că, dacă nu ar fi forţat cu CNAIR deschiderea Lotului 2 din Autostrada Sebeş-Turda, ”anul acesta aveam foarte...