Ziare.com

Actiunile Facebook au crescut cu 2,56% la primele tranzactii din Romania

Vineri, 07 Decembrie 2012, ora 19:23

   

Actiunile Facebook au crescut cu 2,56% la primele tranzactii din Romania
Actiunile companiei Facebook sunt tranzactionate in lei, incepand de vineri, la Bursa de Valori Bucuresti /BVB/, iar cotatiile au urcat la primele tranzactii cu 2,56%, de la 93 lei pe actiune la 95,35 lei pe actiune.

Actiunile Facebook sunt tranzactionate pe sistemul alternativ al BVB - ATS, iar casa de brokeraj Tradeville ofera permanent cotatii in lei astfel incat oricine doreste sa cumpere sau sa vanda aceste actiuni sa isi gaseasca contraparte.

A 26-a companie internationala pe care Tradeville o aduce la BVB, Facebook reprezinta cea mai mare retea de socializare din lume si a depasit in acest an un miliard de utilizatori.

In trimestrul III, Facebook a raportat venituri in crestere cu 30% fata de perioada similara a anului trecut, un prim pas incurajator in directia monetizarii (transformarii in venituri) a popularitatii de care se bucura in randul utilizatorilor din intreaga lume, a declarat vineri la deschiderea tranzactiilor cu actiuni Facebook la BVB presedintele casei de brokeraj Tradeville, Mihaela Biciu.

Cele mai dorite beneficii extrasalariale la cele mai bune costuri pentru compania ta: card de masa Up Dejun cu 0 costuri de emitere + abonament medical Regina Maria la cel mai bun pret de pe piata: de la 3 euro/luna/angajat. Obtine oferta AICI!

Ea a afirmat ca dupa lansarea tranzactiilor cu actiuni Facebook, volumul estimat de tranzactionare cu actiuni internationale la BVB va atinge in urmatoarele luni 100.000 euro.

In prezent tranzactiile zilnice medii cu actiuni internationale se cifreaza la circa 40.000 euro pe sesiunea de joi au fost de 65.000 euro.

Sursa: AGERPRES

Articol citit de 1326 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor