Cum poti fenta practicile discutabile ale Facebook

Joi, 11 Octombrie 2012, ora 15:27
1332 citiri
Cum poti fenta practicile discutabile ale Facebook

Reteaua sociala Facebook se ia tot mai in serios in rolul sau de compendiu al datelor personale ale celor peste 1 miliard de oameni. Este aceasta insa abordarea corecta? Daca nu-ti place modul in care reteaua sociala aduna tot mai multe informatii despre tine, iata cum poti "fenta" Facebook-ul in mod elegant si eficient.

Greseala principala a Facebook este de a incerca sa concentreze intr-un singur loc toate fatetele personalitatii umane, ca si cum glumele de care razi cu prietenii ar fi intotdeauna si pe gustul parintilor. Pentru a scapa de aceasta presiune de a divulga totul despre tine intr-un singur loc, singura cale este inselarea Facebook si introducerea unor obstacole in calea incercarii retelei sociale de a afla cine esti cu adevarat.

1. Foloseste o data de nastere diferita

Chiar daca iti folosesti numele adevarat, o idee buna de a pune o piedica majora in calea cruciadei Facebook de a afla totul despre tine este data de nastere diferita.

Citeste mai multe despre Cum poti fenta practicile discutabile ale Facebook pe Hit.ro.

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#Facebook profit, #facebook protejare identitate, #facebook probleme , #stiri Facebook