Facebook contesta un ordin al Irlandei care ii interzice transferul de date din UE in SUA

Duminica, 13 Septembrie 2020, ora 08:32

   

Facebook contesta un ordin al Irlandei care ii interzice transferul de date din UE in SUA
Facebook a contestat in justitie un ordin al Comisiei pentru Protectia Datelor din Irlanda, care ar interzice companiei sa transfere date din Uniunea Europeana in Statele Unite, transmite Reuters.

Gigantul american din sectorul retelelor de socializare a cerut autoritatilor de reglementare "sa adopte o abordare pragmatica si proportionala pana la gasirea unei solutii pe termen lung", a afirmat intr-un comunicat un reprezentant al companiei.

Comisia din Irlanda, care este principala autoritate de reglementare a companiei din UE, a inceput o investigatie referitoare la transferurile de date ale companiei din UE in SUA.

De asemenea, institutia a sugerat ca un mecanism cheie utilizat de companie pentru transferurile transatlantice de date nu pot fi folosite, in practica, pentru aceste transferuri, a anuntat Facebook miercurea trecuta.

Facebook a anuntat ca a crezut ca mecanismul, numit Standard Contractual Clauses (SCCs), a fost considerat ca fiind valid de catre Curtea de Justitie a Uniunii Europene, in luna iulie.Autoritatea de reglementare irlandeza a refuzat sa comenteze.
Urmareste Ziare.com pe Facebook   si  pe Instagram   Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.
Citeste mai multe despre
Sursa: NEWS.RO

Articol citit de 2099 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
abecedar
rank 5
Ha ha ha! Faceb00k este un fel de CIA/NSA privat care fura datele
tuturor, de fapt prosteste oamenii sa predea singuri datele si-apoi le vinde pe bani grei guvernelor si corporatiilor. #UEsaTaxezeFbG00gleSiAlteMonopoluri

Fb este MONOPOL ca si g00gle, amaz0n, micros0ft - monopoluri de $Trilioane care ne transforma pe toti in inputs pt artificial intelligence.

Fb foloseste pozele familiei tale sa antreneze softurile de 'face recognition' - recunoastere a fetzei umane pt ca apoi China sa aresteze protestatarii acasa dupa ce-i filmeaza in public cu cele 600 de milioane de CCTV cameras care sunt peste tot.

Monopolurile TECH transforma lumea intr-un grid invizibil Orwellian de CONTROL al populatiei, asa ca rebuie TAXATE de UE rapid si rupte in entitati mai mici sub legile ANTI-MONOPOL pt a restaura drepturile consumatorului si competitia.

Din pacate SUA n-a mai spart monopoluri din anii 60 cand a fost spart monopolul BELL companies in 4-5 filiale regionale. De-atunci marile corporatii au CUMPARAT complet Contresul si Casa Alba deci nu-i mai deranjeaza nimeni astfel ca asistam la dezmatul fascist TRUMPist de astazi.
condei1
rank 5
Hmm! Majoritatea tzarilor terra tremura la ideea ca una din marile
corporatii precum Facebook - care valoreaza $Miliarde daca nu $Trilioane - o sa-i dea in judecata cu avocatii cei mai buni din lume platiti din buzunarele nelimitate ale acestor corporatii.

Companiile de TIGARI/tobacco de exemplu au facut tari din Africa sa retraga legi care mandatau avertismente de SANATATE pe pachetele de tigari - dupa o simpla amenintare de a da in judecata respectivul guvern.

Majoritatea tarilor lumii nu au intregul PIB de marimea valorii unei companii ca Facebook, google, apple sau microsoft.

Fascismul global se impune prin marile MONOPOLURI multi-nationale care eclipseaza majoriatatea guvernelor prin puterea lor financiara.
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor