Facebook, Twitter, Gmail si YouTube, interzise pe Wall Street

Sambata, 24 Noiembrie 2012, ora 21:03
2630 citiri
Facebook, Twitter, Gmail si YouTube, interzise pe Wall Street
Foto: New York Times

Cele mai multe institutii financiare de pe Wall Street interzic accesul angajatilor la Facebook, Twitter, Gmail.

De asemenea, blocheaza si accesul salariatilor la cele mai populare site-uri cu continut audio-video, conform New York Times.

"A lucra pe Wall Street este un angajament full-time si fara acces la adresa personala de e-mail sau la social media ai impresia ca nu exista viata in afara biroului", a declarat un analist al JP Morgan Chase, sub protectia anonimatului.

Acesta a mentionat ca lucreaza aproximativ 80 de ore pe saptamana, iar jobul sau presupune sa astepte sarcini si confirmari de la sefii sai, timp in care si-ar dori sa aiba acces la serviciile interzise de companie.

Un analist de la Bank of America Merrill Lynch a declarat, de asemenea, ca cea mai mare problema a sa este faptul ca nu poate intra pe YouTube.

"Intru pe Vimeo ca sa urmaresc videoclipuri, dau nu este nici pe departe la fel de satisfacator", a spus acesta.

"Trebuie sa monitorizam ceea ce oamenii spun in timp real", a justitificat si purtatorul de cuvant al Goldman Sachs, Richard Siewert Jr.

Nevoia de a controla fluxul de comunicare a dus la blocarea retelelor sociale pe Wall Street. Companiile pastreaza e-mailurile si toate formele de interactiune pe internet timp de trei ani. Cum monitorizarea postarilor pe retelele sociale a mii de angajati este imposibila, acestea au fost blocate pentru a fi simplificat procesul.

Angajatii pot accesa insa site-urile de pe telefonul mobil ori de pe tableta.

Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Oameni din întreaga Uniune Europeană se confruntă cu o criză a locuirii fără precedent, agravată de inflație, sărăcie energetică și risc de excluziune socială. Un raport de la vârful...
#Facebook interzis Wall Strees, #interzicere Twitter Wall Street, #interzis Wall Street Youtube , #stiri Facebook