Mark Zuckerberg calca pe urmele lui Steve Jobs?

Duminica, 25 Septembrie 2011, ora 09:17
4491 citiri
Mark Zuckerberg calca pe urmele lui Steve Jobs?
Foto: mondoinformazione

Vederile moderne si felul sau de a fi i-au determinat pe multi observatori in domeniul dinamicilor pietei tehnologice actuale sa-l considere pe Mark Zuckerberg un fel de "Steve Jobs" in devenire.

Tanarul care gestioneaza mai bine de 17,5 miliarde de dolari ar putea calca pe urmele "monstrului sacru" Steve Jobs, demonstrandu-si potentialul carismatic intr-o lumina sovaielnica, specifica varstei, in deschiderea evenimentului de prezentare a noii versiuni Facebook, informeaza Webnews .

Emotia lui Mark in fata numerosului public a fost evidenta, lasand tuturor senzatia ca inca isi cauta imaginea potrivita pentru a o inlocui pe cea a studentului de la Harvard, in timp ce lui Steve Jobs astfel de prezentari i se potrivesc ca o manusa.

Mark si-a indeplinit totusi sarcina cu succes, prezentand noutatile in materie de Timeline, Open Graph si Graph Rank intr-o maniera mult mai bine organizata in comparatie cu primele sale keynote.

Potrivit sursei citate, pentru urmatoarea editie, Mark va trebui sa-si pregateasca discursul bazandu-se pe mai putin show si pe mai multa hotarare, inlocuind zambetele artificiale si vorbaria cu ceva mai mult farmec personal natural.

Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de iPad Air, care, pentru prima dată, va include două dimensiuni diferite, urmând exemplul liniei iPad Pro. Potrivit ultimelor rapoarte,...
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
YouTube a implementat recent un nou codec destinat îmbunătățirii eficienței compresiei video, dar această schimbare a generat probleme pentru utilizatorii de dispozitive mai vechi, inclusiv...
#Zuckerberg prezentare modificari Facebook, #Mark Zuckerberg asemanari Steve Jobs , #stiri Facebook