Mesaj al parintelui Francisc Dobos, legat de protestul condus de Diana Sosoaca: "Baraba facea rascoale. Iisus vindeca inimi"

Marti, 23 Martie 2021, ora 08:03
4748 citiri
Mesaj al parintelui Francisc Dobos, legat de protestul condus de Diana Sosoaca: "Baraba facea rascoale. Iisus vindeca inimi"

Parintele Francisc Dobos a postat zilele trecute un mesaj pe pagina personala de Facebook in care face o paralela biblica cu protestele fata de restrictiile anti-COVID de sambata, sustinand ca acest tip de "rascoale" sunt impotriva mesajului vindecator al lui Iisus.

"Nu fiti sosolani sau sosocisti ­čÖé

Pe vremea lui Cristos, zelotii & Co l-au preferat pe Baraba in locul lui Isus.

Asta pentru ca:

Baraba facea rascoale.

Isus, in schimb, convertea/vindeca inimi.

Voi?!", a scris parintele pe pagina sa de Facebook.

Diana Sosoaca a primit trei amenzi, in valoare de 4.500 de lei, pentru refuzul de a purta masca la mitingurile de sambata seara.

Ea a participat sambata la protestul care a avut loc in Piata Victoriei. Ea s-a deplasat ulterior si in Parcul Izvor dar si la Cotroceni unde protestele au continuat fara respectarea distantarii si fara masti de protectie.

Sute de persoane s-au adunat sambata in Bucuresti, fara a respecta regulile impuse de autoritati, multi dintre ei fara masca, si asta in ziua in care numarul de pacienti internati la ATI a fost unul record. Protestul din Bucuresti a fost condus de senatoarea Diana Sosoaca.

Cei prezenti la protest au strigat in repetate randuri "Sosoaca, presedinte!" si i-au oferit buchete de flori. Senatoarea a tinut un discurs dur in care a acuzat atat restrictiile impuse de catre guvern, dar si presa, sustinand ca din cauza banilor oferiti televiziunilor copiii nu au beneficiat de marirea alocatiilor.

Citeste si:
Diana ╚śo╚Öoac─â a f─âcut din nou circ în Parlament: "Numai evreii trebuiau s─â arate un document ca s─â mearg─â la alimentar─â si la lucrurile normale"
Diana ╚śo╚Öoac─â a f─âcut din nou circ ├«n Parlament: "Numai evreii trebuiau s─â arate un document ca s─â mearg─â la alimentar─â si la lucrurile normale"
Senatoarea Diana ╚śo╚Öoac─â a f─âcut din nou scandal ├«n Parlament miercuri, 27 octombrie, dup─â ce Simona Sp─âtaru (USR) le-a cerut colegilor s─â voteze pentru obligativitatea certificatului...
Preotul Francisc Dobo╚Ö, mesaj emo╚Ťionant despre vaccinare: ”Este momentul s─â nu ne mai devor─âm ca societate” VIDEO
Preotul Francisc Dobo╚Ö, mesaj emo╚Ťionant despre vaccinare: ÔÇŁEste momentul s─â nu ne mai devor─âm ca societateÔÇŁ VIDEO
Preotul catolic Francisc Dobo╚Ö, care s-a imunizat ├«mpotriva COVID-19, a postat pe Facebook un mesaj emo╚Ťionant referitor la vaccinare. Acesta puncteaz─â c─â nu ar trebui s─â existe dou─â...
Sursa: Ziare.com