Ziare.com

Planking - ultima moda pe Facebook sau cum sa iti risti viata prosteste

Vineri, 20 Mai 2011, ora 23:40

   

Planking - ultima moda pe Facebook sau cum sa iti risti viata prosteste
Sa te fotografiezi in locuri bizare si neobisnuite in pozitie lungit cu fata in jos si drept, precum o scandura de lemn, e ultima moda in randul tinerilor, de neinteles si fara sens, numita planking.

Nascut in Australia, planking-ul a traversat cu usurinta granitele nationale, cu ajutorul retelei Facebook, unde a implicat milioane de utilizatori din intreaga lume, care, fara nicio retinere, inventeaza situatii dintre cele mai ciudate pentru a fi fografiati in aceasta pozitie, relateaza CiaoBlog.it.

Totul este impotriva securitatii si sanatatii acestora. Nu sunt rare cazurile in care au suferit lovituri usoare sau grave, din cauza caderilor accidentale.

O "moda" care zilele trecute a produs a doua victima, intr-un orasel situat la 470 km de Sydney, cand un baiat de 20 de ani a cazut de pe capota unei masini, in timpul mersului.

Cele mai dorite beneficii extrasalariale la cele mai bune costuri pentru compania ta: card de masa Up Dejun cu 0 costuri de emitere + abonament medical Regina Maria la cel mai bun pret de pe piata: de la 3 euro/luna/angajat. Obtine oferta AICI!

Baiatul este in coma, iar prietenul sau de 19 ani, care era la volanul masinii, a fost arestat pentru conducere periculoasa, cauzatoare de leziuni grave.

Din nefericire, duminica trecuta, un tanar de 20 de ani din Brisbane, Acton Beale, in stare de ebrietate, si-a pierdut viata in timp ce un prieten il fotografia lungit, cu fata in jos, pe marginea balconului, relateaza Prima Comunicazione.

Mania s-a extins cu maxima viteza dupa stirea mortii tanarului, pana in Noua Zeelanda, atragand peste 6.000 de adepti pe pagina locala a planking-ului de pe Facebook, iar autoritatile din scoli s-au mobilizat pentru a interzice sever aceasta activitate, in timpul pauzei de pranz.

"Elevii nu au auzit vorbindu-se de planking, inainte de moartea acelui tanar, dar dupa aceasta actele de vitejie ale imitatorilor au inceput imediat", a declarat directorul unei scoli din Hawera.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 7531 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor