Au aflat pe Facebook ca sunt casatorite cu acelasi barbat

Duminica, 11 Martie 2012, ora 20:13
4154 citiri
Au aflat pe Facebook ca sunt casatorite cu acelasi barbat
Foto: Facebook

Doua femei din Statele Unite ale Americii au aflat, datorita retelei de socializare Facebook, ca sunt casatorite cu acelasi barbat, in acelasi timp.

Bigamia a fost descoperita de una dintre sotii, in timp ce se uita pe lista de persoane pe care le-ar putea cunoaste - "People you may know" - de pe Facebook, unde a gasit o poza cu sotul ei si cealalta sotie, transmite pagina de Internet a postului de televiziune BBC.

Strategia de business a bancilor: se muta pe Facebook

"Sotia numarul unu a accesat pagina de Facebook a sotiei numarul doi, unde, uitandu-se la poze, a gasit si una in care sotul ei se afla, impreuna cu o alta femeie, in fata unui tort de nunta", a povestit Mark Lindquist, procurorul care se ocupa de acest caz.

Imediat cum a aflat ca sotul ei este bigam, sotia numarul unu a sunat-o pe mama barbatului. Abia dupa aceea, femeia a sunat la politie si le-a spus oamenilor legii ca sotul ei este bigam.

Cum iti stergi contul de Facebook?

Ancheta inceputa de autoritatile locale a scos la iveala ca, de fapt, barbatul nu este bigam in adevaratul sens al cuvantului, ci doar in acte: Alan L. O'Neill, cunoscut in trecut drept Alan Fulk, s-a casatorit in 2001 cu o femeie, iar in 2009 a parasit orasul, si-a schimbat numele si apoi s-a recasatorit, fara sa si divorteze in prealabil.

Daca va fi gasit vinovat de bigamie, O'Neill ar putea petrece pana la un an in spatele gratiilor.

Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
#femei casatorite acelasi barbat, #bigamie descoperita Facebook, #barbat casatorit doua femei, #SUA bigamie Facebook , #utilizatori
Comentarii
Poza tractoristu
tractoristu
rank 1
Ce sa mai zic acum ?