Copil botezat Megatron, cu ajutorul Facebook

Luni, 18 Iulie 2011, ora 16:20
2223 citiri
Copil botezat Megatron, cu ajutorul Facebook
Foto: Captura Facebook

Un american si-a convins sotia sa isi boteze copilul cu numele Megatron, unul din robotii din blockbusterul "Transformers".

Barbatul trebuie sa indeplineasca insa o conditie: sa stranga pe pagina sa de Facebook un milion de like-uri.

Americanul a creat, pe reteaua sociala, o pagina care se numeste "Sotia mea a spus ca isi va numi copilul Megatron daca adun un milion de prieteni pe contul meu".

In prezent, numarul celor care au apreciat initiativa a depasit putin limita ceruta de viitoarea mama, pagina dedicata lui Megatron avand 1.013.505 de fani.

Comentariile celor care au apreciat pagina sunt savuroase. Un roman se intreaba daca Megatron este echivalentul american pentru autohtonul Mercedesa. Internautii s-au impartit in doua tabere. Prima spune ca un astfel de nume i-ar distruge viata sociala copilului. Tot aceasta tabara considera ca viitorul tata, creatorul paginii, este un ciudat obsedat de viata sociala.

Pe de alta parte, "cei care nu cred ca Megatron nu este un nume bun pentru copil ori ca acesta va avea probleme mai tarziu din cauza numelui inseamna ca nu privesc problema in ansamblu. Megatron este un idol al culturii americane", spune un alt fan.

Un alt membru al grupului are o sugestie interesanta: "Daca va fi baiat, ar putea primi numele de Troy, iar daca e fata ar putea fi numita Megan".

#megatron copil facebook, #un milion like megatron, #botezat megatron facebook , #utilizatori