Cum poti sa vezi doar cele mai interesante postari pe Facebook si Twitter

Luni, 24 Martie 2014, ora 07:08
5155 citiri
Cum poti sa vezi doar cele mai interesante postari pe Facebook si Twitter
Foto: Life Hacker

Te-ai saturat de reclame si postari neinteresante pe Facebook sau Twitter? Exista o aplicatie care face curatenie intre aceste link-uri.

Nuzzel iese in evidenta din trei motive: este usor de folosit, poate fi personalizata si are o functie interesanta care arata mesajele trimise de prietenii prietenilor, scrie Life Hacker.

Dupa ce te inregistrezi pe site cu contul de Facebook sau Twitter, aplicatia analizeaza News Feed-ul tau si alege link-urile recomandate de prieteni, pe care le ordoneaza apoi in functie de numarul de distribuiri.

Astfel, primele in lista vor aparea postarile cu cele mai multe share-uri.

Totusi, cea mai interesanta functie este "Noutati de la prietenii prietenilor", care alege postarile ce te-ar putea interesa de pe timeline-urile lor. In acest fel vei putea citi povesti si articole interesante pe care nu ai fi avut ocazia sa le descoperi in cadrul cercului tau de prieteni virtuali.

Mai mult, poti personaliza Nuzzel. Noutatile pot fi ordonate dupa data sau dupa persoanele care le distribuie, dar nu iti va afisa postarile mai vechi de o saptamana.

Cea mai mare problema este ca aplicatia nu se actualizeaza prea des, arata sursa citata.

S-a schimbat Facebook: 8 lucruri despre noul News Feed

Facebook a facut schimbari la News Feed

Probabil ca te-ai trezit peste noapte ca Facebook-ul tau a suferit mici modificari. Intr-adevar, reteaua de socializare a pregatit un nou News Feed.

Astfel, a fost marita dimensiunea pozelor si a videoclipurilor, au fost schimbate butoanele putin, iar design-ul s-a mai aerisit.

Fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, a mentionat anul trecut ca noul News Feed a fost inspirat din versiunea mobila a site-ului.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Google oferă acces gratuit la unele dintre cele mai avansate instrumente de editare foto
Google oferă acces gratuit la unele dintre cele mai avansate instrumente de editare foto
Google a anunțat că va oferi acces gratuit la unele dintre cele mai avansate instrumente de editare foto din Google Photos, care anterior erau disponibile doar contra cost. Începând cu luna...
A fost inventat softul care ghicește dacă un angajat e gata să-și dea demisia. Cum ar putea utiliza patronii rezultatele
A fost inventat softul care ghicește dacă un angajat e gata să-și dea demisia. Cum ar putea utiliza patronii rezultatele
Patronii îngrijoraţi de fluctuaţia angajaţilor sau care îşi pun întrebări despre perioada de timp în care o persoană recrutată va rămâne la noul ei loc de muncă ar putea conta, în...
#curatare News feed facebook, #news feed Facebook , #utilizatori
Comentarii
Poza OTTOman
OTTOman
rank 4
Ce-am avut si ce-am pErrrdut! ;-)...