Facebook adauga un nou buton: Ce poti face pe reteaua sociala (Video)

Marti, 22 Iulie 2014, ora 21:29
4625 citiri
Facebook adauga un nou buton: Ce poti face pe reteaua sociala (Video)

Ai vazut ceva interesant pe Facebook, insa nu ai avut timp sa citesti pe indelete? Reteaua sociala a introdus un nou buton care te ajuta sa nu ratezi nicio informatie relevanta pentru tine.

Cu ajutorul functiei poti salva linkurile distribuite de prietenii tai pentru a le accesa mai tarziu, potrivit CTV News.

Facebook face o schimbare: Ce vei putea face de acum cu un singur buton (Foto)

Facebook le va organiza intr-o lista, pe categorii, iar tu le vei putea accesa oricand, sistemul fiind asemanator cu cel al bookmark-urilor din browser.

"Iti vom mai aminti din cand in cand de postarile pe care le-ai salvat", au transmis reprezentantii retelei sociale, care au mentionat ca functia va fi disponibila la nivel mondial in urmatoarele zile.

Prin noul buton, Facebook spera sa convinga utilizatorii care acceseaza aplicatia de pe mobil in timpul zilei sa revina seara pe site, dupa ce ajung acasa, si sa revada link-urile pastrate anterior.

Butonul functioneaza pentru link-urile catre articole sau melodii, dar poti salva si carti, filme sau locuri, scrie The Next Web.

Cum folosesti noua functie? Apasa pe sageata din partea de sus a fiecarui articol si apoi da click pe Save.

Acestea vor fi regasite in meniul din stanga, in "Save". Utilizatorul le poate deschide, le poate distribui sau le poate arhiva. Mai mult, ele sunt impartite pe categorii.

Din pacate, nu poti salva poze sau statusuri.

Multi se pot bucura deja de aceasta functie, care va ajunge la toti utilizatorii retelei sociale in cateva zile.

Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Oameni din întreaga Uniune Europeană se confruntă cu o criză a locuirii fără precedent, agravată de inflație, sărăcie energetică și risc de excluziune socială. Un raport de la vârful...
#Facebook buton salvare, #Facebook salvare postaroi, #Facebook salvare linkuri, #Facebook buton nou , #utilizatori