Facebook are 250 de milioane de utilizatori

Joi, 16 Iulie 2009, ora 14:16
660 citiri
Facebook are 250 de milioane de utilizatori

Site-ul de socializare Facebook a trecut pragul de 250 de milioane de utilizatori din intreaga lume, a anuntat joi co-fondatorul sau, Mark Zuckerberg, pe blogul personal.

"Ritmul nostru de progres este foarte motivant pentru noi, dar 250 de milioane de utilizatori nu este numai o cifra impresionanta, ci acesta reflecta, in principal, amploarea legaturilor care s-au realizat intre persoanele care au socializat", a spus Zuckenberg, referindu-se la utilizatorii site-ului.

Facebook a avut 200 de milioane de utilizatori la inceputul lunii aprilie, iar noile cifre arata o crestere de 50 de milioane de nou-intrati in numai trei luni, scrie Le Figaro.

"Asadar, sarbatorind 250 milionime de utilizatori, Facebook va continua sa furnizeze toate serviciile in cel mai eficient mod. Acest lucru inseamna a fim la dispozitia tuturor, in toata lumea" a spus Mark Zuckerberg, tanarul co-fondator in varsta de 25 de ani.

Fondat in 2004, in camera unui student de la Universitatea Harvard, Facebook, un site care este gratuit si disponibil in patruzeci de limbi, a devenit cel mai mare site de socializare, depasind rivalul MySpace (News Corporation Grup).

Facebook a anuntat luni ca partenerul sau financiar DST, condus de antreprenorul rus Yuri Milner, a lansat oferta de pret pentru a cumpara actiunile detinute de angajatii Facebook. Conform ofertei, Facebook ar valora 6,5 miliarde de dolari.

Cu toate acestea, in noiembrie 2007, Microsoft a platit 240 milioane dolari pentru 1,6% din actiunile companiei californiene, ceea ce inseamna ca Facebook valora atunci 15 miliarde de dolari.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

A fost inventat softul care ghicește dacă un angajat e gata să-și dea demisia. Cum ar putea utiliza patronii rezultatele
A fost inventat softul care ghicește dacă un angajat e gata să-și dea demisia. Cum ar putea utiliza patronii rezultatele
Patronii îngrijoraţi de fluctuaţia angajaţilor sau care îşi pun întrebări despre perioada de timp în care o persoană recrutată va rămâne la noul ei loc de muncă ar putea conta, în...
Mark Zuckerberg anunță o schimbare majoră în aplicațiile WhatsApp, Facebook și Instagram
Mark Zuckerberg anunță o schimbare majoră în aplicațiile WhatsApp, Facebook și Instagram
Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, a anunțat recent o actualizare majoră în toate platformele sociale ale companiei Meta, inclusiv WhatsApp, Facebook, Instagram și Facebook Messenger....
#utilizatori facebook, #actiuni facebook, #socializare facebook , #utilizatori